Posebna veza

Suze zbog posebnog muškarca: Jelena Rozga otkrila tko ju je uspio rasplakati nakon dugih 25 godina

Pjevačka zvijezda ovih dana proživljava posebno emotivne trenutke, nakon što je s velikim prijateljem i kolegom predstavila dugoiščekivani duet.

Dobro se zna da su dvije regionalne pjevačke zvijezde Saša Matić i Jelena Rozga već dugo godina prijatelji, a sada su zajedničkom suradnjom dirnuli mnoge obožavatelje, ali i jedno drugo. Saša je otkrio da mu je uz Jelenu i inače mrski posao - snimanje spotova, prošao "kao od šale", dok je Jelena, pak, otkrila da ju je ovaj autor i pjevač uspio rasplakati.

Pjesma "Ti i ja" je duet kojeg su obožavatelji Jelene i Saše dugo iščekivali, predstavili su je publici prošlog tjedna, a dojmovi se još uvijek nisu slegli. Sada pjevači otkrivaju i kako je izgledala suradnja "iza kamere" i mikrofona.

Čitajte i: Jelena Rozga i Saša Matić u najiščekivanijem duetu ove godine svojoj publici podarili novi glazbeni užitak

Pogledajte video

"S Jelenom je bilo odlično. Ona je moja drugarica dugi niz godina. Kada sam joj poslao pjesmu znao sam da tu 'nema zime', da će funkcionirati na prvu. To je jedini spot gdje ja nisam požurivao režisere i snimatelje, što inače činim jer ne volim snimati spotove. Jedino mi na ovom snimanju nije bilo naporno i komplicirano", rekao je pjevač u razgovoru za medije.

Kad emocije prevladaju

Njegovu priču potvrdila je i pjevačica, koja je otkrila da su je preplavile emocije nakon što je čula demo verziju njihove pjesme, spoj vokala, melodije i teksta.

Čitajte i: Jelena Rozga prvi put o prekidu s Hauserom, ali i glasinama o ljubavi s poznatim chefom: ‘Znam ga dugi niz godina...‘

"Karijera duga više od 25 godina, a svega nekoliko puta sam zaplakala na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam. A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što ju je podijelio baš sa mnom", rekla je Jelena.

Pjesma je u samo nekoliko sati i dana poharala sve statistike slušanosti, a pjevačica je otkrila da su je dugo čekali.

"Godinama se Saša i ja dogovaramo oko dueta. 'Kada dođe ona prava, odmah ulazimo u studio' ... i evo, to se desilo s ovom divnom baladom. Jedva čekam da je i vi poslušate", napisala je Jelena prilikom predstavljanja pjesme.

Linker
19. travanj 2024 00:57