Profimedia, INSTAR Images
šetnja utroje

Susreti bivših supružnika zbog kćeri: Osmijeha niotkuda

Problemi zbog kojih su se razišli kao par kao da svako malo izbiju tijekom zajedničkih susreta s kćerkicom - osmijehu ni traga ni glasa.

Sienna Miller i njezin bivši zaručnik, glumac Tom Sturridge, nekako su poprilično često zajedno s obzirom da su ih nepomirljive razlike odvele u prekid ljubavne veze. Paparazzi ih zajedno snime i u tjednu, i vikendima, najčešće s kćerkicom Marlow koja je zacijelo jedan od najvećih razloga njihovih druženja.

I dok znaju djelovati kao dobri prijatelji, ovaj put kćerkicu su u školu pratili na nekoliko metara udaljenosti, a nitko od njih nije izgledao pretjerano zadovoljno. Nakon što su svoju petogodišnjakinju ostavili u dječjem vrtiću, prošetali su psa kojeg još uvijek, čini se, smatraju zajedničkim jer ga na uzici čas vodi on, čas ona. Zanimljivo je da su upravo psi tamo 2011. godine, posvađali Siennu Miller i Sadie Frost. Sienna je naime tada bila djevojka Juda Lawa, a Sadie njegova bivša supruga koja ga je znala posjećivati u njihovom domu te se najavila sa psima, što joj je glumica zabranila. Sienna je tvrdila da psi nisu dresirani te da su agresivni i laju, a Sadie je na to 'poludjela'.

Inače, Sienna Miller i Tom Sturridge bili su zajedno od 2011. godine, a još su bili svježe zaljubljeni kad je na svijet stigla Marlowe. Kraj su objavili već 2015, no veže ih prijateljstvo i njihova mezimica, čak toliko da se više puta nagađalo da su se pomirili i vratili jedno drugome.

Posljednji muškarac s kojim su povezivali Siennu Miller bio je Brad Pitt prošle godine, no to se pokazalo neistinitim.

April 17 2018, New York City

Actors Sienna Miller and Tom Sturridge take their daughter Marlowe Sturridge to school and popped their pup into a dog park on the way home on April 17 2018 in New York City

By Line: John Sheene/ACE Pictures


ACE Pictures Inc
Tel: 6467670430
Email: info@acepixs.com, Image: 368779550, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs
Profimedia, Acepixs

, New York, NY - 20180417
Sienna Miller and Tom Sturridge Take Their Dog out for a Walk in the Park
-PICTURED: Sienna Miller, Tom Sturridge
-, Image: 368776677, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

, New York, NY - 20180417
Sienna Miller and Tom Sturridge Take Their Dog out for a Walk in the Park
-PICTURED: Sienna Miller, Tom Sturridge
-, Image: 368776672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
17. travanj 2024 12:36