Splitski festival

Susret Doris Pinčić i Borisa Rogoznice na Prokurativama: Kad kamere nisu ‘gledale‘, bivši supružnici razmijenili su par riječi

Iako je voditeljica i glumica od HRT-a zatražila da je poštede najave bivšeg supruga preko mikrofona, sada već bivši supružnici ipak su imali kratak susret, ali ne u prijenosu uživo.

Već je prošlo godinu dana otkako su voditeljica i glumica Doris Pinčić i glazbenik Boris Rogoznica krenuli svatko svojim putem. Dok Doris uopće nije htjela sve ovo vrijeme komentirati razvod, Rogoznica je u par navrata rekao da će s Doris uvijek imati prijateljski odnos, prvenstveno zbog njihovo dvoje djece - kćeri Gite i sina Donata.

Njihov razvod privukao je veliku medijsku pažnju pa su se mnogi pitali hoće li se bivši supružnici susresti na 61. izdanju Splitskog festivala. Naime, Doris je kao voditeljica ovogodišnjeg legendarnog festivala trebala najaviti nastup svog bivšeg supruga, no to se nije dogodilo.

image
Doris vodi Splitski festival s Duškom Ćurlićem.
BOZIDAR VUKIČEVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Ipak ništa od susreta pred kamerama: Doris je zamolila da je poštede najave bivšeg muža na Splitskom festivalu

Iako se njihov susret trebao održati pred kamerama, Doris je još prije mjesec dana tražila od matične TV kuće da se prilagodi dio scenarija festivala tako da ona ne najavi Borisa, već da to naprave njezine kolege, Duško Ćurlić ili Jelena Glišić, otkrio je izvor s HRT-a za Slobodnu Dalmaciju.

No, bivši par se ipak uspio sresti, ali ne pred kamerama. Neposredno prije nego li je izašla na pozornicu, Doris je sjedila za stolom u blizini pozornice te joj je u jednom trenutku prišao Boris. Kratko su pročavrljali i to je bilo sve, navodi Slobodna Dalmacija.

Čitajte i: Boris Rogoznica uskoro uz Doris! Nova stranica u životu pjevača: 'Dugo sam o tom maštao, čak sam vježbao i naklon'

Uoči Splitskog festivala Gloria.hr razgovarala je s Borisom Rogoznicom koji je otkrio kako se nakon razvoda posvetio sebi - radi na glazbenoj karijeri, no to nije jedini njegov posao.

image
Boris je spot za novu pjesmu snimao u Splitu.
FOTOGRAFIJE: ZORAN GLADOIć

"Prestalo mi je biti bitno da se dokažem drugima da vrijedim. Prestalo mi je biti bitno tko će što reći i misliti o meni. Prestalo mi je biti bitno dobiti neko priznanje ili nagradu da bih imao potvrdu da sam dobar. Ta faza moga života je prošlost i jedino mi je bitno da tamo i ostane. Sada rezoniram sasvim drugačije, bitne su mi sasvim druge stvari. Prvenstveno da budem dobar prema svojim bližnjima i sebi te da okolini podarim samo najbolje od sebe", rekao je Boris koji će u sklopu finalne večeri festivala otpjevati novu pjesmu "Ne'ko kao ti".

Linker
20. travanj 2024 09:45