Damjan Tadić/Cropix / Hanza Media
Ispeci, pa reci

Supruga Mirka Alilovića obrušila se na gay voditelja: 'Da sam mu ja žena koja mu je rodila djecu, oči bih mu iskopala'

Kako prenose domaći mediji, Iva je na objavu jednog portala na društvenim mrežama, koji je prenio vijest o Schofieldu priznanju supruzi da je homoseksualac, napisala komentar koji je podigao prašinu.

Nakon što je proteklih sati svijet obišla vijest da je 57-godišnji Phillip Schofield, voditelj najpopularnije britanske emisije This Morning, nakon 27 godina braka supruzi priznao da je homoseksualac, očekivano - počeli su i komentari koji pljušte sa svih strana.

U moru onih homofobnih koji ne zaslužuju pažnju, mnoge je zatekao javni komentar Ive Alilović, supruge našeg proslavljenog rukometaša Mirka Alilovića.

Naime, kako prenose domaći mediji, Iva je na objavu jednog medija koji je prenio vijest o Schofieldu napisala:

"Tužno, ja da sam mu žena koja mu je rodila djecu, ja bi mu oči iskopala! I sada se trebamo diviti njemu na hrabrosti koju je imao da kaže šta je rekao?, da je pošten ne bi pravio djecu i drugome uništavao život, a upravo to je napravio! Ovo je za svaku osudu - poručila je Iva, s čjim se komentarom složilo gotovo 200-tinjak korisnika Facebooka.

Screenshoot Facebook

Ipak, naišla je Iva i ovog puta na one koji ne odobravaju njene riječi, niti se slažu s njenim stavovima.

Jer, da ne zaboravimo, nije ovo prvi puta da svojim komentarima diže prašinu.

Podsjetimo, Mirkova supruga našla se u fokusu javnosti i u srpnju prošle godine kada je na društvenim mrežama objavila oglas za dadilju, koji je izazvao bijes javnosti. Tada je Iva napisala da traži stariju gospođa za pomoć u održavanju kućanstva i brizi oko trojice sinova.

"Traži se starija gospođa, koja je izašla iz menopauze, a pri tome ostala dobrih živaca, za brigu o domaćinstvu i o djeci i koja bi išla živjeti izvan Hrvatske. Tražimo nekog vrijednog, pozitivnog i dragog! INBOX", napisala je Iva tada na Facebooku.

Na kraju treba dodati kako se po prvi puta javno oglasio i netko iz obitelji britanskog voditelja. Njegova najstarija kći Molly na društvene je mreže stavila sljedeću objavu:

"Uvijek ću te voljeti, tako sam ponosna na tebe", napisala je uz fotografiju s obiteljskog odmora na kojoj pozira s majkom, ocem i sestrom Ruby.

Linker
14. travanj 2024 11:36