Ne zna se što je

Suprug najstarije Kardashianke misteriozno završio u bolnici i zavapio: ‘Bože spasi me‘

Suprug Kourtney Kardashian prvo je završio u jednoj, a zatim u drugoj bolnici. Fotografi su uhvatili trenutak kada ga je ona ispratila u kola hitne pomoći.

Travisa Barkera hitna pomoć odvezla je do bolnice u Los Angelesu tijekom utorka, nakon što mu se, iz nepoznatog razloga, pogoršalo zdravstveno stanje. Ovaj 46-godišnji bubnjar benda Blink-182 stigao je u West Hills bolnicu u utorak ujutro, a situacija je čini se ozbiljnija jer su ga transportirali do Cedars Sinai Medicinskog Centra.

Barker je u toj ozbiljnoj situaciji uspio i napisati zagonetni tvit "Bože spasi me" (u 10:45 po lokalnom vremenu), iako još nije jasno što mu se dogodilo ni u kakvom je sada stanju.

image

Travis Barker je hospitaliziran

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Satima kasnije Barkerova 16-godišnja kći Alabama na svom Instagram Storyju je napisala: "Molim vas molite se", s tužnim smajlićem. Takva bi objava mogla ukazivati na vrlo ozbiljno stanje.

Službeni glasnogovornici niti od bubnjara, niti od njegove supruge Kourtney Kardashian još nisu odgovorili na novinarske upite o zdravstvenoj situaciji glazbenika.

Kourtney je viđena u Travisovoj blizini kada je uz pomoć kolica prebačen u kola hitne pomoći da bi ga odvezli u bolnicu West Hills. Ovaj incident dogodio se samo nekoliko dana nakon što se Kourtney potpuno oporavila od druge zaraze Covidom-19.

image

Travis i Kourtney ove su se godine vjenčali nekoliko puta

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Machine Gun Kelly bio na rubu: 'Pričao sam Megan da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram...

Strani medijski analitičari ističu da je i tvit "Bože spasi me", odnosno u originalu "God Save Me" zapravo naslov pjesme koju je Barker producirao za svog dobrog prijatelja Machine Gun Kellyja, a koju su objavili u ožujku.

Isto tako nije jasno kada se Kourtney prvi puta zarazila koronom, iako su njene sestre Kim i Khloe obje dobile pozitivan nalaz tijekom pandemije. Također nije jasno je li Barkerova misteriozna bolest povezana s koronom koju je Kourtney još nedavno imala.

Linker
18. travanj 2024 08:46