Sarajevo film Festival
Ni njemu nije lako

Suprug Elle Dvornik ne može više izdržati: 'Ovo je prokleto težak i naporan posao'

Charles Pearce na Instagramu se požalio kako su ga proteklih nekoliko tjedana briga oko dva djeteta i vođenje čak tri posla potpuno iscrpjeli te kako se divi samohranim roditeljima što sve uspiju stići.

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug, marketinški stručnjak Charles Pearce 20. veljače su dobili još jednu kćerkicu, Lumi Wren, a vijest o dolasku prinove objavili su tek četiri dana kasnije. Iako su presretni što je Balie Dee dobila sestricu, Charles se na Instagramu požalio da je užasno umoran te objavio fotografiju s Lumi na kojoj oboje spavaju zasluženim snom.

"Ovo nije bilo kakvo spavanje, ovo je zasluženi poslijepodnevni duboki drijemež. Ovo je tri tjedna brige o bolesnoj Balie dok vodim tri kompanije. Žena nakon toga donese kući malenu i vrlo glasnu sestricu. Ovo nije mačji kašalj, ovo je prokleto težak i naporan posao! Samohrani roditelji, vi ste legende. A sad spavajte!", napisao je Charles ispod fotografije.

Ella i Charles do zadnjeg su dana skrivali spol drugog djeteta, a influencerica je na svom YouTube kanalu demistificirala glamuroznu stranu majčinstva, otkrivajući da trudnoća ima i one loše strane.

No, Lumi Wren su oboje jedva dočekali, baš kao i baka Danijela Dvornik koja je otkrila da je Lumi "posebno sitna, dobra i zadovoljna beba". Ella je Lumi rodila pet tjedana ranije, a zbog kolestaze je morala preostalo vrijeme do trudnoće provesti u bolnici.

Prije njezine hospitalizacije, par je tražio idealnu kuću u Istri, gdje bi se uskoro željeli preseliti sa svoje dvije kćeri.

Čitajte i:

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

Nakon prinove Ella želi ostvariti životnu želju: Ostala mi je još samo jedna stvar na listi

Linker
19. travanj 2024 03:50