NIKAD KRAJA

Stvarno mu se ne rastaje: Uoči važnog iskaza, Kanye West ponovno otpustio odvjetnika

Američki reper otpustio je već trećeg odvjetnika otkako mu je Kim Kardashian predala papire za razvod u veljači prošle godine.

Američki reper očito ne želi završiti agoniju koju prolazi u procesu razvoda od Kim Kardashian. Kanye je, naime, u zadnji tren i neposredno prije ključnog saslušanja američke reality zvijezde, dakle njegove još uvijek supruge - ponovno otpustio odvjetnika.

Izvori bliski paru govore da je otpustio odvjetnika Chrisa Melchera zato što je njihov odnos postao iznimno težak s premalo komunikacije. Drugi, pak, izvori tvrde da je Kanye izrazio želju da samo želi riješiti stvari u odnosu s Kim, dok je prema nekim izvorima istaknuo da mu je dosta njihovih svađa.

image

Kim Kardashian je papire za razvod predala u veljači prošle godine.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Američki reper o pravoj ljubavi: Najvažnije pjesme posvetio je djeci i bivšoj ljubavi

Bilo kako bilo, odvjetnica američkog repera kojem je dijagnosticiran bipolarni poremećaj trenutno je Samantha Spector koja je nedavno zastupala i Nicole Young u razvodu s dr. Dreom, kojeg je zastupala Laura Wasser - tako da će isti dvojac biti i u brakorazvodnom sporu između Kim i Yea.

Saslušanje u srijedu trebalo bi Kim 'razriješiti' braka, a pretpostavlja se da Kanye neće osobno prisustvovati te da će se i ona javiti putem videopoziva.

Čitajte i: Slijedi primirje? Nakon brojnih uvreda, Kanye je zapratio Petea Davidsona na Instagramu

Inače, ovo je Kanyeov četvrti odvjetnik s kojim se razišao otkako je Kim podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021. U rijetkoj i javnoj izjavi koju je dala prošlog mjeseca, tražeći od Kanyea da prestane s neprimjerenim objavama o svojoj obitelji, Kim je također spomenula: "Nadajmo se da će konačno moći odgovoriti trećem odvjetniku kojeg je imao u posljednjih godinu dana kako bi bilo koje probleme riješio sporazumno."

image

Kanye je otpustio već tri odvjetnika.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ono što je trenutno nejasno jest hoće li Spector od suca tražiti nastavak rasprave u srijedu kako bi kupila više vremena kao nova odvjetnica.

Linker
19. travanj 2024 19:00