‘finalni rez‘

Stvari su ozbiljne: Olivia Wilde iz obiteljskog doma preselila stvari u kuću Harryja Stylesa

Nerazdvojni novi par na zvjezdanom nebu otišao je još jedan korak dalje u vezi. Poznata glumica od sada će živjeti na adresi svog popularnog dečka, nekadašnje zvijezde boy benda One Direction.

Čini se da veza između glumice Olivije Wilde i pjevača Harryja Stylesa nije samo usputna romansa.

Nakon prekida dugogodišnje veze s glumcem Jasonom Sudeikisom, s kojim ima dvoje djece, Olivia je utjehu našla u zagrljaju mladog britanskog pjevača koji osvaja top ljestvice.

image
Harry Styles i Olivia surađuju i poslovno. S cvjetnom pregačom oko struka, Harry je nedavno snimljen na setu Olivijinog novog filma pod nazivom 'Don't Worry Darling'
W BLANCO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njihova se veza iz tjedna u tjedan činila sve ozbiljnijom, kako su sve više vremena provodili zajedno, a najnovije fotografije dežurnih holivudskih paparazza pokazuju da je par jednostavno - nerazdvojan.

Zbogom na Valentinovo

Naime, Olivia je snimljena kako, malo po malo, iznosi stvari iz doma kojeg je 2019. kupila sa svojim bivšim zaručnikom Jasonom Sudeikisom, a za taj 'finalni rez', odabrala je zanimljiv datum.

Kako piše Page Six, fotografi su dojavu o Olivijinoj selidbi dobili na samo Valentinovo, a kad su stigli pred kuću u kojoj je godinama živjela s Jasonom i djecom, zatekli su je kako iznosi kofere pune stvari i stavlja ih u autombil.

Kasnije istog dana, snimljena je kako, uz pomoć svog novog dečka, kofere unosi u kuću u Hollywoodu, u kojoj se smjestio Harry Styles.

Glasnogovornici Olivije, Harryja i Jasona nisu htjeli komentirati ove aktivnosti.

Linker
18. travanj 2024 10:35