SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ljubav je bila jača!

Strast se ponovno rasplamsala: Čini se kako Tom Cruise ponovno ljubi atraktivnu Britanku

Nakon što su se razišli u rujnu, glumac i njegova bivša djevojka Hayley Atwell zajedno su se pojavili na premijeri njegova filma, a izvori tvrde da iskre opet frcaju.

Čini se kako je glumac Tom Cruise obnovio svoju romansu s Britankom Hayley Atwell koja se pojavila na premijeri filma Top Gun. Naime, izvori su za the Sun kazali kako se Hayley u posljednjem trenutku pristala pojaviti na premijeri, i to zbog toga što su se ona i Tom ponovno zbližili nakon što su se prošle godine razišli.

"Došla ga je podržati, a to je velik korak za njih", kazao je izvor.

image

Tom i Hayley upoznali su se na snimanju sedmog filma Nemoguća misija i počeli su izlaziti 2020. godine.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tom i Hayley upoznali su se na snimanju sedmog filma Nemoguća misija i počeli su izlaziti 2020. godine, što je Cruiseov prvi višegodišnji odnos nakon što se razišao od Katie Holmes 2012. godine.

Naime, Hayley i Tom su odlučili prekinuti svoju vezu u rujnu te odlučili biti samo prijatelji, a čini se kako se strast ponovno rasplamsala.

"To što između njih nije gotovo iako se tako činilo zapravo ne iznenađuje - malo razdvojenosti često zbliži ljude i promijeni situaciju", tvrdi izvor.

image

Hayley je, navodno, u posljednjem trenutku pristala pojaviti se na premijeri.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Između Williama i Toma: Kate Middleton zablistala u elegantnoj haljini na premijeri Top Guna

Ranije se šuškalo da su upravo Tomove ozbiljne namjere s Hayley bile ključne u odluci da se glumac preseli u Ujedinjeno Kraljevstvo. Podsjećamo, za njihovu se romansu doznalo kada su isplivale fotografije sa snimanja u Rimu, na kojima se par drži za ruke, a jedan od producenata je tvrdio kako su se slagali od prvog dana.

Tom i Hayley razišli su se, između ostalog, zbog pretrpanih rasporeda i stresnih snimanja.

Linker
15. lipanj 2022 18:29