Opravak će biti dug

Strašne posljedice napada na šetača psa Lady Gage: Zbog prostrjelne ozljede uklonjen mu dio pluća

Nakon što je preživio brutalan napad, Ryan Fischer hitno je prevezen u bolnicu. Iako je mislio da će se brzo oporaviti, kolabirala su mu pluća te je odmah morao na operaciju.

Šetaču psa Lady Gage Ryanu Fischeru, ozlijeđenom u otmici njezinih pasa, uklonjen je dio pluća nakon prostrjelne ozljede zadobivene u Los Angelesu, prenio je BBC.

Fischer je opisivao na društvenim mrežama kako se brzo oporavlja kad mu je kolabiralo plućno krilo i podvrgnut je operativnom zahvatu. Izašao je iz bolnice i sad je na kućnoj njezi.

Čitajte i: U potpunom je šoku: Lady Gaga nudi ogromnu nagradu za otete pse, šetač pasa završio u bolnici

Podsjetimo, Fischer je šetao tri buldoga lady Gage u veljači u Hollywoodu kad se suočio s muškarcem naoružanim poluautomatskim oružjem. Napadač je pucao u Fischera i potom je sa supočiniteljem oteo dva psa, Kojija i Gustava.

Treći buldog Miss Asia pobjegao je i kasnije ga je pronašla policija. Ukradeni psi vraćeni su neozlijeđeni nekoliko dana kasnije, a pronašla ih je žena koja nije umiješana u slučaj te ih je predala losangeleškoj policiji.

Čitajte i: Zbog njenih ljubimaca je primio metak, sada mu vraća: Lady Gaga dala je ogroman iznos za liječenje svog šetača

"Lady Gaga osjeća se užasno zbog onoga što se dogodilo Ryanu i želi biti sigurna da se o njemu brine. Apsolutno ga obožava i zauvijek mu je dužna zbog njegove hrabrosti. Također mu je željela nadoknaditi izgubljeni posao i poželjela mu je brzi oporavak", kazao je upućen izvor za The Mirror.

Ryan se brinuo za Gagine ljubimce dok je ona snimala novi film u Italiji. Snimke nadzornih kamera pokazale su da se Fischer borio s dvojicom muškaraca, koji su izašli iz bijelog automobila, zatim ga je jedan od otmičara upucao u područje prsnog koša. Policija nažalost do danas nije otkrila počinitelje napada.

Linker
19. travanj 2024 05:00