JENY / Splash News
ŠOK NA INTERNETU

Što to mlada pjevačica izvodi? Tri dana nakon nestanka s društvenih mreža, osvanuo čudan video

Nakon tri dana izbivanja, Taylor Swift danas se vratila na društvene mreže i opet iznenadila fanove koji su u petak ostali šokirani nestankom svih fotografija i postova koje je posljednjih godina objavljivala.

Video koji je danas postavila na svoj Instagram, Facebook i Twitter profil nije otkrio ništa, pa svjetski mediji nagađaju kakav je ovo točno marketinški trik i s kojim ciljem ga popularna pjevačica provodi. Potpuno nečujan i nerazumljiv video prikazuje nešto što nalikuje zmijskom repu, trajanja je 10 sekundi i pretpostavlja se da je zapravo najava nadolazećeg Taylorinog albuma.

Fanovi su izbezumljeni i zbunjeni, postavljaju tisuće pitanja, a samo na Facebooku njezina posljednja, a sad zapravo i jedina objava, prikupila je više od 60 000 lajkova te više od 12 000 podjela.

Teorije su razne, od mogućeg hakiranja do ideje o pojavljivanju mlade pjevačice u seriji Game of Thrones zbog aludiranja na zmajev rep u postavljenom videu. Ipak, većina medija smatra kako je riječ samo o mističnoj najavi nadolazećeg, šestog po redu Taylorinog albuma.

Linker
19. travanj 2024 04:37