Demi Moore i Bruce Willis u braku su proveli 13 godina tijekom kojih su dobili tri djevojčice
 Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia
Svi začuđeni

Što se događa s Bruceom Willisom? U braku je s manekenkom, a u karanteni s bivšom ženom

Slavni hollywoodski glumac karantenu provodi s bivšom ženom i njihove tri kćeri, dok mu sadašnja supruga s kćerkicama dane epidemije koronavirusa provodi sama.

Svijet bruji, a svi se pitaju isto - što se događa s glumcem Bruceom Willisom i njegovom suprugom Emmom Heming Willis? Točnije, što se događa s Bruceom i njegovom bivšom suprugom Demi Moore? Naime, Demi i Bruce zajedno su u karanteni, a s njima su njihove tri kćeri. U isto vrijeme, Emma Heming Willis sama je sa svoje dvije kćerkice u karanteni.

Je li razlog razlaz!?

Mnogi se pitaju jeli u tajnosti propao drugi brak holivudskog miljenika, no izvori bliski Bruceu i Emmi tvrde da je među njima sve u redu. Willis se s manekenkom Emmom vjenčao 2009. godine, a potom je s njom dobio dvoje djece. Od kolegice Demi Moore razveo se 2000. godine, a tijekom zajedničkih godina dobili su tri kćeri. Ostali su nakon razvoda u prijateljskim odnosima.

Demi i Emma su bliske, slažu se kao dio jedne velike obitelji. Nemaju problema.

Dapače, navodno su u dobrim odnosima i Demi i Emma. "Emma je morala ostati u Los Angelesu s djecom. Demi i Bruce su već godinama najbolji prijatelji i jako su bliski", otkrio je izvor o odnosima unutar holivudske obitelji.

U prilog tim tvrdnjama govori i činjenica da je Demi bila na obnovi zavjeta Brucea i Emme Willis, koji su se nakon 10 godina braka odlučili ponovno jedno drugom zakleti na vječnu ljubav. U isto vrijeme, Emma i Bruce podržali su Demi kada je objavila memoare nazvane "Inside Out".

Čitajte i:

Danas su opet prijateljice: Demi Moore i dalje radi na sebi, najveća podrška su joj kćeri

'Najdosadniji par ikada' - i nakon devet godina braka poput zaljubljenih golupčića

Dok se on s bivšom dobro zabavlja u karanteni, njegova nova supruga povlači ljubomorne poteze

Linker
15. travanj 2024 13:58