Tomislav Kristo / CROPIX
crna strana slave

Stjepan Hauser u velikim problemima, iskusio tamnu stranu slave: 'Vrlo je frustrirajuće'

Glazbenik Stjepan Hauser suočio se s velikim problemom - krade mu se identitet na društvenim mrežama. Unatoč pokušajima da spriječi prevarante, ne može napraviti ništa doli apelirati na obožavatelje.

"Dragi obožavatelji diljem svijeta, želim vas upozoriti na veliki problem s kojim se suočavamo već neko vrijeme. Pokušavali smo to zaustaviti, no na nesreću, bez većeg uspjeha. Svakog dana pojavljuje se na stotine novih 'Hausera' na društvenim mrežama - YouTubeu, Facebooku, Twitteru, Instagramu. Pretvaraju se da su 'ja', daju vam lažne informacije, kontaktiraju vas... Vrlo je frustrirajuće. Želim vam još jednom reći da je samo jedan Hauser, ne vjerujte prevarantima i lažnim profilima", rekao je Stjepan Hauser u obraćanju obožavateljima putem svog Instagrama.

Glazbenik se, naime, već neko vrijeme suočava s prokletstvom slave - krade mu se i zlorabi identitet na društvenim mrežama

Spriječiti ga ne može pa pokušava apelirati na svoje obožavatelje kako ne bi bili naivni. "Neću vas kontaktirati direktno, za sve informacije koje želite znati, samo provjerite moju službenu stranicu", poručio je Hauser u novom pokušaju da spriječi svoj problem.

Proslavljeni violončelist diljem svijeta omiljeno je glazbeno ime pa ne čudi što mnogi žele uzeti njegov identitet. Hauser je svjestan teškog tereta slave, s kojim se nosi na svoj način, pokušavajući promovirati klasičnu glazbu na novi, moderan način. Usto promovira često i ljepote Hrvatske pa voli zasvirati na znamenitim lokacijama naše zemlje. Nedavno je snimio predivan spot na Brijunima, poručivši da ga je priroda oduvijek inspirirala.

Priroda me uvijek inspirirala – kretanje planete, sunce, vjetar, plima i valovi – to su prirodni ritmovi i melodija prirode.

"Sretan sam što živim blizu nekih od najljepših prirodnih okruženja. I eto me, u Nacionalnom parku Brijuni sviram jednu od najslavnijih klasičnih melodija, Rachmaninov '2nd Piano Concerto.' Nadam se da ćete kroz zvuk violončela osjetiti svu inspiraciju", poručio je tada glazbenik koje mogu ukrasti čak i identitet, no ne i beskrajni talent.

Čitajte i:

Predivni Brijuni bili su savršena kulisa za novi spot Stjepana Hausera

Nikad mračniji Hauser: Malo tko bi za Mozarta odbrao ovu scenografiju i učinio što se on usudio

Poseban rođendanski nastup: Hauser časti spektakularnim koncertom na slapovima Krke

Hauser se dočepao Talijanke, zaljubljeno ju gleda i kaže: 'Konačno smo opet skupa'

Najdirljiviji trenutak Hauserove samotnosti: Potpuno novo lice osebujnog umjetnika

Linker
19. travanj 2024 16:25