Profimedia, Everett RC/TV/Movies
XOXO

Stižu nove epizode 'Tračerice': Provjerili smo gdje su danas omiljeni glumci

Ako ste voljeli seriju "Tračerica" u kojoj glavne uloge igraju Blake Lively i Leighton Meester te Penn Badgley, razveselit će vas vijesti da stiže reboot. Nova serija imat će 10 epizoda, a radnja će se događati osam godina nakon što je originalna "Tračerica" završila.

Mnogima omiljena televizijska serija "Tračerica" dobit će svoj reboot pa možemo očekivati nove napetosti iz života njujorških elitnih tinejdžera. Deset epizoda možemo očekivati na proljeće iduće godine, ali se detalji još uvijek skrivaju. Potvrđeno je da se izvršni producenti Josh Schwart i Stephanie Savage vraćaju, a nove epizode će se nastaviti na original, samo osam godina kasnije te će nam biti predstavljena nova generacija tinejdžera te njihove nove borbe s društvenim mrežama.

Nije poznato hoće li se itko iz originalne glumačke postave vratiti, ali su Leighton Meester, Chace Crawford i Blake Lively otvoreni za povratak u seriju, pa čak kao samo gostujući likovi. Ako ste bili obožavatelji "Tračerice", čija je posljednja epizoda prikazana 2012., provjerili smo što naši omiljeni likovi rade danas.

PENN BADGLEY

U "Tračerici" je utjelovio Dana Humphreyja, ali s tim likom nije otišao u zaborav. Posljednjih je mjeseci privlačio pozornost s glavnom ulogom u seriji "You", koja je postala veliki hit i već se snima druga sezona. I u privatnom životu dogodila mu se promjena: oženio je Domino Kirke, sestru glumice Jemime Kirker, u veljači 2017. godine.

/ Profimedia/Getty Images
PENN BADGLEY

LEIGHTON MEESTER

Glumica koja je utjelovila Blair Waldorf posljednjih godina privlači pozornost u komedijama, pa je tako zvijezda serije "Single Parents". Meester, koja je od 2014. u braku s glumcem Adamom Brodyjem (poznatom kao Seth Cohen iz serije "The O.C.), također je majka, par je dobio kćer Arlo prije četiri godine.

Profimedia/Getty Images
LEIGHTON MEESTER

BLAKE LIVELY

Serena van der Woodsen je nakon uloge u "Tračerici" poprilično zaposlena: glumila je u filmovima "The Age of Adaline", "The Shallows" i "A Simple Favor", a ne miruje ni na privatnome planu. Blake se nekoliko mjeseci prije finala serije udala za glumca Ryana Reynoldsa s kojim ima dvije kćeri , dok je treća beba na putu.

Profimedia/Getty Images
BLAKE LIVELY

CHACE CRAWFORD

Svih šest sezona gledali smo Chacea u ulozi Natea Archibalda, u kojeg su se mnoge i zaljubile. Nakon finala "Tračerice" mogli smo ga gledati u seriji "Blood & Oil" te filmovima "Eloise" i "All About Nina", a glumit će i u Amazonovoj seriji "The Boys".

Profimedia/Getty Images
CHACE CRAWFORD

ED WESTWICK

Zločestog dečka "Tračerice" Chucka Bassa utjelovio je Ed Westwick koji je nakon završetka serije glumio u filmu "Romeo i Julija" te u seriji "Wicked City, a jedan je od glavnih likova i u seriji "White Gold" koja se trenutačno prikazuje. Ed se 2017. godine suočio s optužbama za silovanje, ali ih je odmah demnatirao te su iduće godine i odbačene od suda.

Profimedia/Getty Images
ED WESTWICK

Linker
17. travanj 2024 21:55