Obiteljska

Stiže ‘pojačanje‘: Andrej Kramarić i njegova Mia uživaju u slatkom iščekivanju s idiličnog mjesta

Nogometaš je na društvenoj mreži podijelio zajedničku fotografiju na kojoj su on i supruga ponosno istaknuli njen trudnički trbuh.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić i njegova supruga Mia Ćurković uživaju u posljednjem ljetu koje će provesti kao duo, naime kako su još na proljeće rekli za magazin Gloria, ovaj par očekuje svoje prvo dijete koje treba stići na jesen. Sada je Andrej na svom Instagram profilu podijelio idiličnu sliku na kojoj zagrljeni ponosno ističu njen trudnički trbuh.

Andrej je uz fotografiju stavio samo emotikon srca, a otkrio je i da uživaju u luksuznom hotelu Lujo na turskoj obali u gradu Bodrum na Egejskom moru.

Andrej i Mia vjenčali su se krajem ožujka ove godine, u vezi su bili godinama - javnost je za nju saznala nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, kada su bili već godinu dana zajedno.

Čitajte i: Dosta je bilo veze na daljinu: Andrej Kramarić i njegova Mia odlučili su se za novi korak...

Njihova ljubav započela u ljeto 2017. i to nakon što je Kramarić slučajno sreo Miju u svom kvartu, ne znajući da je poznaju svi njegovi prijatelji.

Ljubav koja je izdržala i daljinu

Slučajno je naletio na nju te je pitao prijatelja tko je ta cura, na što se ovaj nasmijao jer mu nije bilo jasno kako je ne poznaje. Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš.

image
Andrej i Mia Kramarić vjenčali su se 31. ožujka 2021.
RONALD GORSIC/CROPIX CROPIX

No, ni Mia nije odoljela Andrejevom šarmu pa su vrlo brzo ušli u vezu. Na ljeto 2017., samo godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim.

Čitajte i: Pogledajte fotografije s vjenčanja Andreja Kramarića i njegove Mije! O ovoj vjenčanici će se još dugo pričati!

Mia je zbog studija veterine dio godine provodila u rodnom Zagrebu, no otkako je krajem rujna 2020. stekla titulu doktorice veterinarske medicine, više je ništa nije moglo zadržati daleko od Andreja. Jedva je dočekala preseliti se k njemu u gradić Heidel­berg na rijeci Neckar. Vjenčali su se 31. ožujka ove godine u Zagrebu.

Linker
24. travanj 2024 08:39