Instagram
OBOŽAVATELJI LJUTI

Stigle su prve fotografije s krštenja malenog Archieja: Meghan Markle ponovno blistala u bijelom

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa krstili su svoje prvo dijete, Archieja Harrisona, točno dva mjeseca nakon njegovog rođenja.

Obred krštenja održan je u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor, a prema željama princa Harryja i Meghan Markle bili su pozvani samo najuža obitelj i kumovi. Par je pozvao oko 25 gostiju koji su se okupili u dvorcu u kojem je lani bilo održano vjenčanje, a u privatnoj kapelici u kojoj je Archie Harrison Mountbatten-Windsor kršten je prije vjenčanja vojvotkinja primila sakramente krštenja i svete potvrde.

--> Ipak nije sve idilično: Uhvaćen još jedan čudan trenutak između Harryja i Meghan

Krstio ga je nadbiskup od Canterburyja, a iako je fotografima bilo zabranjeno slikati dolazak, što su za krštenje djece princ William i vojvotkinja Catherine dopuštali, par je odlučio na društvenim mrežama objaviti službene fotografije koje je snimio Chris Allerton. Vojvotkinja od Sussexa odabrala je bijelu kreaciju baš kao i kad su malenog predstavili javnosti nakon porođaja.

Instagram

Ovog puta blistala je u haljini francuske modne kuće Dior i mnoge iznenadila svojim odabirom jer je ranije za sva važna događanja nosila Givenchy, dok je za predstavljanje Archieja nekoliko dana nakon poroda odabrala bijelu kreaciju Grace Wales Bonner.

Osim zabrane fotografiranja, par je odlučio i da će prema željama kumova njihova imena ostati tajna, a neka od imena koja su se spominjala bili su i parovi poput Baracka i Michelle Obame te Amal i Georgea Clooneyja. Na obiteljskom portetu nakon krštenja okupila se samo njihova uža obitelj: uz princa Charlesa i vojvotkinju Camillu stajala je Meghanina majka Doria Ragland, dok su s druge strane bili princ William i vojvotkinja Catherine koji su došli bez svoje troje djece. Ipak, najviše interesa privukle su dvije žene u sredini koje se rijetko kad može vidjeti na kraljevskim fotografijama. Radi se o starijim sestrama princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodale, a njihovo prisutvstvo na portretu je novost i originalan način kojim je princ Harry uključio svoju neprežaljenu majku u ovako važana trenutak.

Instagram

Iako su podijelili fotografije, mnogi im zamjeraju veliku privatnost oko djeteta i smatraju da će zbog njihove velike želje da ga zaštite zapravo napraviti upravo suprotno.

Krštenje Archieja ipak je propustila najvažnija članica kraljevskih dvora: kraljica Elizabeta II. bila je spriječena doći zbog ranijih obaveza. U dolasku je viđena i Tiggy Legge-Bourke, voljena dadilja princa Williama i princa Harryja pa nije čudo da se i njezino ime našlo na popisu, a mnogi misle da je ona jedna od kuma.

Linker
17. travanj 2024 03:32