Novopečeni roditelji su presretni

Stigla najiščekivanija beba na svijetu: Rihanna u tajnosti rodila sina

To je prvo dijete poznatih glazbenika, koji su godinama bili prijatelji prije nego se među njima rodila ljubav. Svoju ljubavnu vezu javno su potvrdili prije dvije godine.

Rihanna i A$AP Rocky postali su roditelji dječaka, javlja TMZ. Mališan je, prema informacijama od "izvora s izravnim saznanjima", na svijet stigao 13. svibnja u Los Angelesu, a njegovo ime i dalje nije poznato. Entertainment Tonight pak doznaje da je Rocky bio na porodu te da se cijela obitelj sad odmara i upoznaje u njenom domu u Los Angelesu.

"Ne miču se jedni od drugih, ne mogu biti sretniji. Ona se već dugo veseli majčinstvu, a taj će dječak imati najbolje modne kombinacije", rekao je izvor.

To je prvo dijete poznatih glazbenika, koji su godinama bili prijatelji prije nego se među njima rodila ljubav. Svoju ljubavnu vezu javno su potvrdili 2020. godine.

Da beba stiže objavili su u siječnju nizom fotografija snimljenih na snježnim ulicama Harlema, njujorške četvrti u kojoj je Rocky rođen i odrastao.

Tijekom trudnoće Rihanna je u nekoliko intervjua govorila o svojim nadama i očekivanjima od majčinstva.

"Ovo je jako uzbudljivo putovanje. Upijam sve kako dolazi iz tjedna u tjedan. Uvijek je tu nešto novo, a ja sve upija i uživam u tome", rekla je za Entertainment Tonight u veljači.

Osvrnula se i na hrabre modne kombinacije koje je nosila tijekom trudnoće.

"Moda mi je jedna od najdražih stvari pa prkosim tome što je trudnički i majčinski. S vremena na vrijeme je neugodno pa se odjenem kako želim", rekla je.

"Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam nema šanse da idem kupovati trudničku odjeću. Žao mi je ali ovo je prezabavno da bih se zakopčavala. Neće taj dio mene nestati samo zato što se moje tijelo mijenja", ponovila je u drugom intervjuu.

U intervjuu koji je dala za Elle divila se roditeljskim metodama Heather Dubrow i Terese Giudice iz reality serijala Real Housewives.

"Heather Dubrow je tako šik mama. Volim način na koji jednostavno dopušta svojoj djeci da budu ono što jesu. Ali Teresa se ne zeza oko svoje djece, slomit će vas zbog njih. I to mi se čini poznatim jer mislim da ću biti takva mama. Pomalo psiho oko toga", rekla je.

Tad je otkrila da je u trećem tromjesečju.

Linker
16. travanj 2024 08:05