EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
uživa u hrvatskoj obali

Stigla legenda: Na najduljoj privatnoj jahti slavni košarkaš uplovio u Split

Raskošna megajahta Aguila dugačka je čak 85.6 metara, a na njoj slavni košarkaš Magic Johnson uživa s prijateljima i obitelji.

Splićani i brojni turisti danas imaju priliku uživati u pogledu na glamuroznu jahtu koja je pristigla u Split, a ako bolje pogledaju, možda uhvatiti i koji zvjezdani trenutak sportske legende i njegovih najbližih.

Naime, sinoć je u Split je pristigla raskošna jahta jednog od najboljeg košarkaša svih vremena, Earvina Magica Johnsona, koji s obitelji i prijateljima uživa u ljetnom godišnjem odmoru.

Neviđen luksuz

Megajahta Aquila i sama je za sebe poseban prizor jer je riječ o najduljoj osobnoj jahti izgrađenoj u Americi. Naime, Aquila na kojoj Magic može ugostiti brojne prijatelje ima čak 85.6 metara duljine!

Instagram

60-godišnji Earvin jedan je od najuspješnijih košarkaša svijeta, igrao je za klub Lakers od 1979. do 1991. godine, a naslov prvaka osvojio pet puta. 1991. na press konferenciji objavio je da je pozitivan na virus HIV i da se povlači iz svijeta košarke te da će život posvetiti borbi protiv te bolesti.

Rado plovi s djecom

Pretpostavlja se da su s Magicom na jahti i njegova djeca, Andre sa svojom obitelji, Elisa, i najmlađi EJ, koji je zahvaljujući seriji "Rich Kids of Beverly Hills postao reality zvijezda, a sa sestrom je kasnije dobio i vlastiti show pod nazivom "EJNYC".

Šuška se da se slavni košarkaš u Splitu pokazao kao vrlo pristupačna osoba te bez problema pristao na fotografiranje na pristaništu.

Čitajte i...

Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 31 godina mlađu kolegicu

Ispovijest prve supruge Elona Muska! Ostavio ju je s petero djece, bez novčića - nakon mučnog braka

Zastrašujuća učenja Scijentološke crkve! Nakon smrti supruge, Travolta bi ih navodno mogao napustiti

Linker
19. travanj 2024 01:28