čestitamo!

Stigla je djevojčica divnog imena: Sarah Josipović rodila, curici se posebno raduje njezin stariji brat

Poduzetnica Sarah Josipović rodila je drugo dijete, djevojčicu Leni za koju su mnogi već primijetili kako je slika i prilika svog starijeg brata Maka.

Samo godinu dana nakon što je rodila prvo dijete, sina Maka, Sarah Josipović podijelila je sretnu vijest – stiže još jedna beba. Devet mjeseci kasnije u njihovu obitelj stigla je djevojčica. Ove srijede, 13.siječnja, uspješna PR stručnjakinja u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila je kćer za koju je već bilo spremno ime – Leni.

"Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji!", napisala je i odmah objavila fotografiju novorođene djevojčice.

Čestitke stižu sa svih strana, a mnogi su već primijetili kako je Leni slika i prilika svog starijeg brata Maka.

Zbog epidemioloških mjera suprug Jan Jerič nije mogao biti uz Sarah, ali zato je u njihovom zagrebačkom domu sve spremno za dolazak princeza iz rodilišta. Tata i sin potrudili su se da urede dom za dolazak bebe, kojoj se posebno raduje Mak, ali i baka Suzy Josipović kojoj Sarah često javno zahvaljuje na odgoju.

"Mislim da sam od svoje obitelji dobila odlične inpute za daljnji život. Ne mogu nešto izdvojiti jer mislim da je to kompletni odgoj. Općenito, usađen mi je čip prema radu, da treba biti vrijedan i da mi ništa nije teško. S druge strane, odgajana sam da je sreća nešto čemu treba težiti, a ne materijalne stvari, tako da sam vrlo ispunjena i sretna osoba, zahvalna sam svojoj obitelji što su me tako odgojili. Odgajamo tako i svog sina i za sada nam ide jako dobro jer se Mak smije od kad se probudi od kada ide spavati, a često i u snu. Otkako sam trudna, puno više cijenim svoju majku i divim joj se budući da je rodila troje djece, kao i svim mamama i ženama. Ne možeš znati kako je to dok sama ne doživiš", ispričala nam je svojedobno Sarah kojoj se svijet, otkako je u lipnju 2019.prvi put postala majka, okrenuo naglavačke.

"Sve se oko njega okreće i ništa nam više nije tako važno. Prekrasno je to, prirodno je i ne bi bilo dobro da je drugačije. Biti majka nije lako, ali je ispunjavajuće", rekla nam je tada.

Svadbu s partnerom još ne planira. Kaže, ionako su zauvijek povezani te im nikakav papir ne treba da im potvrdi ono što znaju i osjećaju.

Linker
20. travanj 2024 08:20