YouTube
sreća na najjače

Stigao sin: Nogometaš i Hrvatica s 1,1 milijun followera postali roditelji

U subotu je na svijet došao dječačić čiji je dolazak na svijet popratilo više od milijun ljudi - rodila je naša najpoznatija influencerica i beauty blogerica Jelena Perić! Sinčić je prvo dijete sretno zaljubljene Jelene i njezinog partnera, bivšeg nogometaša Igora Bubnjića.

Vikend je donio najveću sreću koju je u životu iskusila Jelena Perić (28). "Dobrodošao na svijet, moj Teo!", riječi su pokraj fotografije na kojoj njezin tek rođeni sinčić drži njezin prst. Time je svojih 1,1 milijun pratitelja na Instagramu otkrila da je rodila i da ne može duže tajiti radost.

Gotovo 18 tisuća lajkova stiglo je samo u prvih 30 minuta od objave, što govori koliko je ova make-up umjetnica obožavana! Nekoliko stotina pratitelja javljalo se i u komentarima, mahom s čestitkama i najljepšim željama.

Screenshot Jelena Perić Instagram

Jelena Perić školovala se za profesionalnog vizažista u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, a najviše joj je pomoglo stalno istraživanje beauty svijeta i praćenje noviteta. Mediji su je prozvali hrvatskom Kim Kardashian, no njoj se ta paralela nimalo ne sviđa. Jelena je nekada živjela od šminkanja, ali se prije nekoliko godina orijentirala na promociju svoga rada putem društvenih mreža, pa više ne šminka druge.

YouTube

U intervjuu za Gloria.hr još nam je prije dvije godine o svom poslu ispričala: "Moram biti iskrena i priznati da su mi svi video tutoriali podjednako gledani, a ja se trudim svakim danom biti drugačija, ponuditi nešto novo, ne želim rutinu, želim pomicati granice, a vjerujem da se to osjeti sa svakim novim video materijalom. Po iskustvu, moje pratiteljice najčešće žele vidjeti jednostavne look-ove i zanima ih dosta moja beauty rutina, kako se ja šminkam. Ujutro, navečer, tijekom dana. Nema pravila, zanimaju ih odgovori, a ja se trudim uvijek sve do detalja objasniti kako bi na kraju krajeva i one bile zadovoljne".

Linker
12. travanj 2024 21:04