Čestitamo!

Sretne vijesti u obitelji Luke Bulića! Na svijet stigla treća djevojčica, malena Luna: ‘Svi smo presretni‘

Jedini muškarac, a četiri žene. Bit će to veselo za Luku Bulića, koji je presretan što su njegova supruga i kći Luna već dva dana nakon poroda stigle kući, gdje su ih dočekale starije sestre, Nika i Lucija.

- Jako smo svi sretni, pogotovo starije sestre Nika i Lucija. Biti tata tri djevojčice jednako je odlično kao i kada je bila samo jedna i kada su bile dvije, a i sada kada nam je stigla treća - rekao nam je Luka Bulić, poznati komičar, voditelj i autor Bullhitova. U petak, 5. studenog u 9:37 sati, na svijet je stigla malena Luna, njihova treća djevojčica. Uranila je nekoliko dana s obzirom na to da je predviđeni termin bio sredinom studenog, no zbog toga je u obitelj Bulić iznenađenje bilo još bolje.

"Supruga Ana je odlično. Porod je prošao glatko. U nedjelju su njih dvije već stigle kući", rekao je Luka. Što se tiče slavlja, kaže, obzirom na epidemiološku situaciju, proslavilo se u uskom krugu ljudi.

"Slavili smo, čisto da dijete ne bude zakinuto", našalio se Bulić. Pitali smo ga jesu li iza njega i supruge neprospavane noći, no kaže kako je zasad sve pod kontrolom. Vijest o dolasku malene prvo je obznanio na društvenim mrežama.

"I kad je oblačno, iza oblaka se krije Luna", napisao je uz fotografiju ručica koje drži cijela obitelj.

U lipnju ove godine Luka nam je rekao kako su on i supruga oduvijek željeli troje djece. Našalio se kako nije bio iznenađen kad su otkrili spol jer je suživot s djevojčicama njegova "sigurna zona".

"Bilo bi šokantnije da je dečko, ovako već sve znam, kak‘ ću s njima", našalio se.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Par se vjenčao 2011. godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog nakon dvije godine veze. O svojoj supruzi, Luka je govorio i u Glorijinom serijalu "Speed date", ali i o tome kako mu je biti otac najdraža uloga u životu.

Čitajte i: To može samo Luka Bulić! Šaljivom objavom pokazao kako ga je 'upecala' supruga Ana: Par iščekuje treće dijete

"Prvi puta me besramno odbila. To je bilo 2007. godine u ljeto i to zato jer sam imao dugu kosu. To kao nije bilo privlačno. I onda smo se morali ponovno sresti nakon godinu i pol u Zagrebu u Saloonu gdje sam imao kraću kosu i onda je sve profunkcioniralo", rekao je uvijek šaljivi Luka.

Čitajte i: Luka Bulić presretan: 'Djevojčica dolazi sredinom studenog, supruga i ja smo oduvijek željeli troje djece'

Linker
25. travanj 2024 10:30