Jedva čekamo!

Spice Girls se vraćaju na filmska platna: U planu je nastavak kultnog filma iz devedesetih, ali bez jedne članice

Iako se nagađalo da će Spajsice snimiti animirani film i remake spota za pjesmu ‘Wannabe‘, čini se da je u planu nešto drugo.

Članice jedne od najpopularnijih grupa devedesetih odlučile su se ponovno okupiti kako bi obilježile 25. godišnjicu osnutka grupe Spice Girls. Okupljanje bi se trebalo dogoditi sljedeće godine, a u planu je nastavak filma Spice World.

Čitajte i: Mel B prisjetila se skandala koji se dogodio na turneji sa Spice Girls: ‘Zamolila me da izađem van‘

"Cure su razmišljale kako obilježiti 25. godišnjicu filma Spice World iz 1997. godine pa su došle na ideju da snime nastavak. Pričale su sa scenaristom koji sad razmišlja o čitavom projektu, što znači da su se ozbiljno uhvatile toga", rekao je izvor za The Sun.

image
Scena iz filma Spice World 1997.
COLUMBIA PICTURES COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Spice World objavljen je 1997. godine, tri godine prije nego su se Spice Girls službeno razišle 2000. i to nakon odlaska Geri Halliwell, što je šokiralo i rastužilo njihove fanove.

Šuška se da je novi projekt pokrenula upravo Geri (Ginger Spice) koja se sada preziva Horner, a pridružit će joj se i Melanie C, Emma Bunton i Mel B. Iako im se Victoria Beckham odbila pridružiti na nedavnoj turneji, cure se nadaju da će na ovo ipak pristati. Iako, za to su male šanse jer Vicky ima puno posla oko svog brenda i djece.

Čitajte i: To može samo ona: Victoria Beckham zaradila ogroman novac tako što nije pjevala sa Spice Girls

"Projekt je još u ranoj fazi, ali ide k realizaciji", dodao je izvor. Originalni film Spice World prikazuje bend uoči velikog koncerta u Royal Albert Hallu. Putem na koncert događaju im se svakakve avanture, a na kraju ipak uspiju stići na koncert i oduševe publiku. Iako je film dobio puno negativnih kritika, obožavatelji su ga voljeli i zaradio je više od 70 milijuna funti.

image
Spice Girls na povratničkoj turneji 2019.
SPICE GIRLS INSTAGRAM

Spajsice su se bez Vicky ponovno okupile 2019. na povratničkoj turneji, no fanovi u bili razočarani njihovim nastupom, kao i lošim zvukom koji je mnoge od njih rastjerao s koncerta. Situacija sa zvukom bila je toliko loša da su mnogi od njih Spajsice tražili povrat novca i odlazili s koncerta unatoč paprenim cijenama karata od 66 do 146 funti

Linker
17. travanj 2024 22:27