bolan gubitak

Snoop Dogg ostao bez najvažnije osobe u svom životu: ‘Hvala ti Bože što si mi dao anđela‘

Beverly Tate, majka slavnog repera preminula je iz još neutvrđenih razloga, a njegovo je srce u potpunosti slomljeno.

"Hvala ti Bože što si mi dao anđela za majku. Majko, hvala ti na svemu” emotivno je putem Instagrama javio svojim pratiteljima Snoop Dogg (50) da je ostao bez najvažnije osobe u svom životu. Zamolio ih je za molitvu, a isto je učinio i njegov otac Varnell istaknuvši kako je molitva sada njihovoj obitelji potrebnija no ikad.

Beverly Tate bila je hospitalizirana početkom ove godine iz neotkrivenih razloga - Snoop je zamolio svoje obožavatelje da pošalju dobre vibracije dok je njegova majka bila u bolnici. Kasnije je obavijestio prijatelje da se majka "još uvijek bori" i da je otvorila oči, no nije precizirao od čega boluje. Tada je s još dvojicom braće posjetio majku i objavio njezinu pomalo šokantnu fotografiju iz bolničkog kreveta u kojemu leži u nesvjesnom stanju priključena na aparate dok u ruci drži plišanu igračku. Shrvani reper milovao ju je po licu uputivši molitve i sve nade polagao u vjeru, kako ga je majka cijeli život i odgajala.

Strani mediji pišu kako uzrok smrti još uvijek nije otkriven.

Legenda ‘malih ekrana‘ nadahnuta Snoop Doggom osmislila liniju psećih poslastica s CBD-om

Snoop i majka bili su iznimno bliski. Upravo njoj pripisuje mnogo njegovih dobrih osobina zahvaljujući načinu na koji ga je odgojila - čak je nedavno i otkrio da ga je ona potaknula da se javno ispriča Gayle King zbog njegovih komentara u odgovoru na njezinu primjedbu oko Kobea Bryanta prošle godine.

Prije dvije godine reper je doživio golemu obiteljsku tragediju kada je treće dijete njegovog najstarijeg sina Cordea Broadusa preminulo samo deset dana nakon rođenja. Stravičan gubitak dječaka kojemu su nadjenuli ime Kai ostavio je traga na cijeloj obitelji.

Linker
23. travanj 2024 11:55