PO UZORU NA POZNATOG ATLETIČARA

Snježne radosti slavne manekenke: Kendall Jenner jača imunitet u bikiniju na ekstremnoj hladnoći

Modna ikona iznenadila je pratitelje setom fotografija na kojima testira granice svoje izdržljivosti koja je, čini se mnogima - impresivna.

Zbog ponekih stajlinga u kojima su se do sada pojavljivale u javnosti slavne sestre klana Kardashian-Jenner, njihovi vjerni pratitelji i obožavatelji često pomisle da ih ništa ne može iznenaditi - no vrlo brzo trendseterice im promijene mišljenje.

Najveću pažnju od reality zvijezda showa "Keeping up with Kardashians" sada je privukla 26-godišnja Kendall, manekenka koja u posljednje vrijeme uživa u čarima zimskih radosti.

Nakon što se neki dan pratiteljima na Instagramu pohvalila svojim umijećem bordanja na snijegu setom videa na kojima se velikim brzinama spušta niz snježnu padinu, sada je otišla u krajnost koja mnogima 'ledi krv u žilama'.

Slavna manekenka je, naime, na Instagramu objavila seriju fotografija na kojima u snijegu visine preko gležnja pozira u bikiniju, sunčanim naočalama i krznenim čizmama preko koljena.

Čitajte i: Kendall Jenner meksikancima gradi domove, bori se za održivost, ali i dalje je optužuju za kopiranje

"Wim Hof je rekao ledene kupke", napisala je Kendall pozivajući se na metode jačanja imuniteta nizozemskog ekstremnog atletičara poznatog po sposobnosti da pomiče vlastite granice i izdrži ekstremne hladnoće.

Praititelji su, kao i uvijek, bili oduševljeni photoshootingom slavne manekenke, a u moru komplimenata na račun njezine hrabrosti i zavidne linije, našla su se brojna slavna lica poput njezine kolegice u svijetu modelinga - Gigi Hadid, reality zvijezde Jonathana Chebana koji je ove fotografije nazvao fotografijama godine, a objavu nisu preskočile niti njezine slavne sestre koje su ju također obasule komplimentima.

Linker
23. travanj 2024 08:29