ZVONIMIR FERINA
sve je spremno

Snježana Mehun i njezin Franz s poznatim gostima uoči vjenčanja: Cigi, Nives, Ecija - uživaju na luksuznoj jahti

Poznati poduzetnici sudbonosno ‘da‘ izreći će ovih dana na intimnoj ceremoniji na Kornatima, ali prije samog vjenčanja treba se i dobro zabaviti.

Poznati poduzetnici sudbonosno ‘da‘ izreći će ovih dana na intimnoj ceremoniji na Kornatima, ali prije samog vjenčanja treba se i dobro zabaviti.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun već nekoliko mjeseci organizira svoje vjenčanje za Austrijanca Franza Schillingera koji ju je zaprosio u veljači ove godine na Maldivima.

I njemu i Snježani ovo će biti treći brak, ali kako je svojedobno otkrila u intervjuu za Gloriju, vjerojatno i posljednji jer se savršeno razumiju, bez obzira na to što ne pričaju istim jezikom. S nekim je muškarcima, naime, bilo nerazumijevanja i kad se razgovaralo na hrvatskom.

S Franzom je već tijekom prvog zajedničkog vikenda u Motovunu shvatila kakav je džentlmen jer je unajmio kuću umjesto hotelske sobe, a kad ju je prvi put primio za ruku dok su šetali po kiši u kabanicama, osjetila je da hodaju u istom ritmu.

Čitajte i: Nikad sretnija Snježana Mehun podijelila emotivnu objavu, a Neven Ciganović je komentarom sve iznenadio

Htjeli su da vjenčanje bude na posebnoj, intimnoj lokaciji pa su izabrali Kornate. Pripreme su sada već u punom jeku, vjenčanica je možda već i gotova, a Snježana i Franz trenutno partijaju s gostima na jahti i plove zadarskim arhipelagom.

Među njima su mnoga poznata lica iz hrvatskog javnog života poput Nives Celzijus, Ecije Ivušić i njezinog dečka Gorana Beloševića, Nevena Ciganovića, Antee Kodžoman koja će Snježani biti kuma i violončelistice Ane Rucner koja je zadužena za glazbu na vjenčanju.

Osim njih, ne vjenčanje stiže i Zlatko Mateša, kojeg je Franz izabrao za kuma, te njegova bivša djevojka Bojana Maglaić.. Adriatic King koji iznajmljuje luksuzne jahte pohvalio se svojim gostima na Instagram storyjima koji uživaju na palubi u kupaćim kostimima.

Čitajte i: Treća sreća! Snježana Mehun uskoro će uploviti u bračnu luku: ‘S Franzom sam svugdje sretna i ispunjena‘

Kako je otkrila za Gloriju, na meniju će biti mediteranski specijaliteti, a glazba će zbog gostiju iz inozemstva biti i domaća i strana.

"Franz još traži bijelo odijelo, koje će vjerojatno kupiti u Beču jer ga nismo uspjeli pronaći u Veneciji, a vjenčanica mi se već izrađuje. Prema mojim uputama će je napraviti Tin Brišar, dizajner za Duchess, a bit će bijela i asimetrična. Imat će otvoreniji dekolte, korzetirani struk i lagani sirena kroj. Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin će napraviti i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. Generalno bih rekla da će naša svadba nalikovati onoj iz filma “Mamma Mia!”", rekla je Snježana.

image
Iako je organizirala nebrojeno mnogo javnih događanja, Snježana priznaje da joj je priprema svadbe pomalo stresna.
ZVONIMIR FERINA

Franza je upoznala u jesen 2018. na sajmu chartera u Zagrebu, vezu su započeli u svibnju 2019., a zaručili se 12. veljače ove godine na Maldivima. Bilo je to tijekom ceremonije plutajućeg doručka, a Snježana je na dar dobila dijamantni prsten iz stare bečke draguljarnice.

"Slažemo se u većini stvari. Ako se i porječka­mo, to je zato što sam ja spontana i ležerna, a on previše organiziran i detaljan. Ima zapisane sve rođendane dragih ljudi, trudi se da sve što napiše bude gramatički besprijekorno, čak i na društvenim mrežama, ali mu zato treba više vremena da nešto napravi. Ja u istom vremenu pošaljem mailove, skuham ručak i odradim trčanje u Maksimiru. No, možda ne bismo funkcionirali da smo isti. Franz kaže da mu se sviđa što sam vesela, zabavna i tako prirodna", rekla je Snježana za Gloriju.

Linker
26. travanj 2024 01:16