TKO ZNA, SHILOH ZNA

Snimka kćeri Brada Pitta i Angeline Jolie postala hit: ‘Mala je odlična, vidi se da je kći glumaca‘

Shiloh se na satove plesa uključila lani i među polaznicima stekla dobre prijatelje. S njima dijeli omiljenu glazbu, razgovara o koreografiji, a i druže se po kućama.

Svaki njen korak u osobnom razvoju pratimo od rođenja, a odsad ćemo očito pratiti i svaki plesni korak Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Kći jednog od najslavnijih holivudskih glumačkih parova Angeline Jolie i Brada Pitta danas je 16-godišnja djevojka koja obožava plesati, a što sve njegova učenica može i zna njezin je 33-godišnji instruktor i trener Hamilton Evans, poznati britanski koreograf, pokazao u video objavljenom na kanalu na Youtubeu.

Ako vam je previše i ne želite gledati svih sedam minuta, zapamtite da njezin nastup počinje u drugoj minuti i 31. sekundi.

Pogledajte video

Odjevena u crnu majicu s natpisom The Beatles na grudima i široke hlače s tenisicama Shiloh Nouvel je s kolegicama otplesala numeru iz soundtracka filma ‘Elvis‘ u Hamiltonovom plesnom studiju Millenium u Los Angelesu.

"Mala je odlična, a i vidi se da je kći glumaca, pa zna raditi s kamerom. Niti u jednom trenutku nije izgubila kontakt očima s publikom", tako otprilike glase prvi komentari, a njezin instruktor puca od ponosa i sreće.

image

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt i Knox Jolie-Pitt na filmskoj premijeri lani u Los Angelesu

SHUTTERSTOCK

"Shiloh obožava plesati, jako je nadarena, ali je još mnogo posla pred nama", izjavio je Hamilton i dodao kako se Shiloh na satove uključila lani i među polaznicima stekla dobre prijatelje. S njima dijeli omiljenu glazbu, razgovara o koreografiji, a i druže se po kućama.

Čitajte i: ŽELI DA MU PRISJEDNE SVAKA KAP! ANGELINA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA JOŠ VIŠE ZAGORČA ŽIVOT BRADU

Plesno umijeće kćeri i njezina strast za koreografijom oduševljava i njezine roditelje, koje uskoro očekuje nova sudska bitka.

image

Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK

Angelina Jolie je, naime, lani - navodno bez znanja Brada Pitta - prodala svoj udjel u francuskoj vinariji Chateau Miraval, što njezin bivši suprug i poslovni partner želi osporiti i prodaju proglasiti ništetnom.

Roditeljska svađa Shiloh Nouvel žalosti, ali to su stvari u koje se ne želi miješati. Uostalom ima i svojih tinejdžerskih briga, koju su za nju najveće na svijetu. A fizički je gotovo nemoguće odrediti kome više nalikuje - mami ili tati.

image

Shiloh Jolie-Pitt

LISA O‘CONNOR/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 23:43