SVETI ZAVJETI U BIKINIJU

Snimanje serije ‘Pam and Tommy‘! Lily James sjajno utjelovila Pamelu, koja se za rokera udala nakon četiri dana poznanstva

Britanska glumica Lily James i Sebastian Stan oživjeli su legendarnu scenu vjenčanja Pamele Anderson i Tommyja Leeja nakon svega četiri dana poznanstva!

Vjenčanje glumice Pamele Anderson (53) i Tommyja Leeja (58), bubnjara heavy metal grupe Mötley Crüe, održano na meksičkoj plaži u veljači 1995., bilo je pravi šok za njihove obožavatelje i obitelj - jer su uplovili u brak nakon samo 96 sati poznanstva.

Tu legendarnu scenu, u kojoj nekadašnja zvijezda ‘Spasilačke službe’ u minijaturnom bijelom bikiniju utrčava u vodu sa svojim odabranikom pokušali su nedavno dočarati britanska glumica Lily James (32) i njezin kolega Sebastian Stan (38), koji u Kaliforniji snimaju serijal ‘Pam and Tommy’ za TV mrežu Hulu.

Čtajte i: Kao Pamela Anderson u najboljim danima: Iz uloge čedne Pepeljuge spretno je uskočila u zavodnički kupaći kostim

image
Snimanje serijala 'Pam and Tommy' za TV mrežu Hulu.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM

Bio je to i veliki test za Lilyine protetske nadogradnje na grudima, koje su joj stavili kako bi bila što sličnija prsatoj Playboyevoj zečici. Srećom, ostale su postojane - pa nije bilo potrebno angažirati kozmetičku ‘spasilačku službu’.

Linker
20. travanj 2024 04:17