iskreno

Sluškinja princa Andrewa govori o vremenu provedenom s njim: ‘Ponaša se kao razmaženo derište‘

Bivša sobarica u Buckinghamskoj palači progovorila je o radu za kontroverznog vojvodu od Yorka nazvavši ga ‘zahtjevnim i povlaštenim‘.

Bivša sluškinja Charlotte Briggs ovog je četvrtka progovorila kako je "ostala u suzama nakon što ju je 'zahtjevni i povlašteni' princ natjerao da trči uz četiri stepenice kako bi pomaknula njegove zavjese unatoč tome što je on sjedio tik do njih", a jednom se prilikom suočila s njegovim bijesom zbog male praznine koju je ostavila na zavjesama.

Gospođa Briggs je rekla da je princ vikao na nju: "Zar ne možeš, je***, ništa učiniti kako treba?" dok je trčala gore-dolje po stepenicama da popravi zavjese, piše Daily mail.

"Bilo je krajnje smiješno, ali je puno govorilo o njemu", rekla je danas 47-godišnja majka dvoje djece za novine.

Za usporedbu, gospođa Briggs je rekla da su vojvodina braća Charles i Edward, kao i drugi članovi kraljevske obitelji koje je susrela tijekom svog boravka u palači, bili divni.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Polagan, ali siguran pad: Princu Andrewu kraljica i majka oduzela je sve titule, njega je to jako pogodilo

Počela je raditi u Buckinghamskoj palači 1996. kada je imala 21 godinu, ali u roku od šest mjeseci dobila je zadatak da bude Andrewova sobarica; posao koji "nitko nije želio", rekla je. Andrew je tada imao 36 godina i nedavno se razveo od Sare Ferguson.

Često bi izletio s ručka i očekivao da će sve biti učinjeno za njega. Gospođa Briggs iz Halifaxa prekinula je šutnju za The Sun nakon što su princu Andrewu oduzete sve titule usred tužbe za seksualni napad koju je pokrenula Virginia Giuffre u Sjedinjenim Državama. Gospođa Giuffre tvrdi da su je osuđeni pedofil Jeffrey Epstein i Ghislaine Maxwell vabili kako bi imala seks s vojvodom tri puta dok je bila tinejdžerica. Vojvoda od Yorka žestoko poriče optužbe.

image

Prince Andrew i Ghislaine Maxwell

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ghislaine Maxwell zapravo je bivša djevojka princa Andrewa koji gaji čudnu sklonost prema plišancima!?

Briggs je govorila i o tome kako su Andrewovi jastuci bili izvezeni s kraljevskim grbom, da su morali biti postavljeni točno u sredinu njegova kreveta s baldahinom, te da su njegova pidžama i njegovi medvjedići morali biti precizno postavljeni.

Nakon što se preselila iz Yorkshirea u London, njezinih prvih šest mjeseci rada u palači uključivalo je čišćenje ureda. "Unatoč tome što je bio odrastao čovjek koji je služio vojsku, on je odbio išta učiniti sam", rekla je Briggs za novine.

"Ponašao se kao razmaženo derište”, zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 01:59