U paklu droge

Slavnu pjevačicu je teška ovisnost koštala svega: ‘Izgubila sam brak, prijatelje, karijeru, dom...‘

Lily Allen je u novom intervjuu otkrila trenutke iz mračne prošlosti koje do sada nije tako detaljno ispričala. Ovisnost, koju je razvila još u djetinjstvu, nastavila se kroz cijeli njezin život, a odhrvala joj se tek prije godinu dana.

Britanska pjevačica Lily Allen, koja je nedavno ostvarila zanimljivu suradnju s njemačkim brendom seksualnih pomagala, u podcastu "The Recovery" prisjetila se mračnog razdoblja u svom životu. Naime, Allen je već u djetinjstvu stvorila ovisnost prema alkoholu koja se nastavila i na mladenaštvo.

"Oslanjala sam se na druge da potvrde moju vrijednost i to me pratilo donedavno. Sve što sam željela je afirmacija i pohvala, a tada to zapravo nisam ni dobila. Dobila sam ga od nepoznatih ljudi, ali zapravo ga nisam dobila od ljudi od kojih sam ih željela dobiti. Znate, definitivno volim pobjeći od problema kroz drogu i alkohol, ali tada sam bila stvarno tužna", objasnila je Allen.

Pjevačica je nadalje rekla da se neko vrijeme osjećala bezvrijedno i to dok je živjela s nekoliko ovisnika. U 24. godini udala se za svog prvog supruga Sama Coopera s kojim ima kćeri Ethel (9) i Marnie (8).

"Tada sam imala oko 90 kilograma i nisam se osjećala kao pop zvijezda", rekla je, dodajući da se obavezno morala vratiti na turneju jer su ona i njezin suprug ostali bez novca. "Dakle, počela sam uzimati lijek zvan Adderall, koji djeluje poput speeda, da bih smršavjela. Kasnije sam postala ovisna o njemu jer me učinio nepobjedivom i mogla sam raditi jako puno i biti sto različitih osoba koje su mi bile potrebne u to vrijeme", ispričala je pjevačica koja se tijekom tog perioda pridružila Miley Cyrus na turneji "Bangerz", što je još više pojačalo njezinu ovisnost.

image
Lily Allen.
PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia

Naime, na turneji je prevarila supruga nekoliko puta i odala se alkoholu.

"Bila je to vrlo seksualizirana turneja, a posljednje tri godine sam provela rađajući. Nije moglo biti manje od onoga kako sam se osjećala. Da, bila sam ponovno pop zvijezda, ali to više nisam bila pod svojim uvjetima. Podržavala sam ovu djevojku koja je tada bila puno mlađa i privlačnija od mene, što mi je poljuljalo samopouzdanje pa sam ponovno tražila potvrdu vlastite vrijednosti", rekla je Allen.

Odvikavanje pa opet pad

Prije pet godina skoro je prešla granicu, pomislivši da bi mogla probati jednu od najtežih droga - heroin, no tada je shvatila da se konačno mora riješiti svojih "demona". Tada je otišla na odvikavanje, ali šest mjeseci poslije ponovno je poklekla pred alkoholom, što je ostavilo katastrofalne posljedice na njezin život.

"Izgubila sam partnera i brak. Izgubila sam kuću za koju sam deset godina radila da bih je kupila. Karijera mi je počela tonuti. Izgubila sam sve prijatelje. Bila sam toliko ogorčena i ljuta u isto vrijeme. Stvarno sam se osjećala da mi svijet duguje stvari" rekla je.

Nakon još četiri teške godine, Allen je danas "čista" i ponosna što je ostavila ovisnost iza sebe. Posvetila se djeci i živi bolje nego ikad.

"U procesu sam ozdravljenja. Bilo mi je tako krivo što sam zapostavila svoju djecu u ranim godinama njihovog života. Sada se konačno družimo kako spada. Osjećaju da mi mogu povjeriti svoje probleme i to je za mene svetinja", poručila je pjevačica.

Krenula u dizajnerske vode i novi brak

Također je nedavno osmislila je ružičasti vibrator Liberty u suradnji s njemačkim brendom seksualnih pomagala Womanizer kako bi maknula stigmu s masturbiranja. Liberty vibrator napravljen je u ograničenoj seriji, a riječ je o posebnom načinu stimuliranja klitorisa, "usisavanjem". Iako su mnogi vibratori dizajnirani u obliku penisa za penetraciju, klitoris sadrži puno, puno više živčanih završetaka od rodnice pa je i osjećaj koji pruža njegovo stimuliranje intenzivniji.

Lily se kod kreiranja Libertyja željela fokusirati upravo na klitoris, a u promotivnom videu Lily poziva žene da se oslobode srama zbog masturbacije jer i ona čini isto. Prema njezinim riječima, ugađanje sebi trebalo bi biti najnormalnija stvar na svijetu.

image
David Harbour i Lily Allen.
JANET MAYER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pjevačica se u rujnu prošle godine u Las Vegasu udala za zvijezdu serije "Stranger Things" Davida Harboura, nakon što je ljeto s njim i svojim kćerkicama provela u Hrvatskoj, obilazeći Mljet i Lastovo.

Linker
20. travanj 2024 02:15