Getty Images for Louis Vuitton
Čestitaju im svi

Slavnim roditeljima prinova je stigla još prošli tjedan: Pet dana su uspjeli tajili sretnu vijest

Njihova ljubavna priča koja je od samog početka obećavala sada je okrunjena iprinovom, a osim što su mediji objavili sretne vijesti s pet dana zakašnjenja, doznali su da su svojoj princezi odabrali neobično i zanimljivo ime...

Njihova ljubavna priča koja je od samog početka obećavala sada je okrunjena iprinovom, a osim što su mediji objavili sretne vijesti s pet dana zakašnjenja, doznali su da su svojoj princezi odabrali neobično i zanimljivo ime...

Glazbenik Joe Jones i glumica Sophie Turner postali su roditelji malene djevojčice kojoj su dali ime Willa. 24-godišnja glumica iz popularne serije "Igra prijestolja" i glazbenik iz Jones Brothersa prinovu su dobili u srijedu (22. srpnja) u bolnici u Los Angelesu, donosi TMZ.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JUNE 03: Joe Jonas (L) and Sophie Turner attend the Premiere of Amazon Prime Video's 'Chasing Happiness' at Regency Bruin Theatre on June 03, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images
Nakon upoznavanja brzo su shvatili da žele obitelj...

Prošle godine u svibnju sve su ostavili bez teksta jer su se vjenčali bez ikakve najave. Odlučili su se za vjenčanje u Las Vegasu, a želja za brakom ih je obuzela nakon tamošnje dodjele Billboard Awards. S njima su tada bili samo najbliži prijatelji.

NEW YORK, NY - AUGUST 31: Singer Joe Jonas (C) kisses actress Sophie Tuner's hand as NBA player D'Angelo Russell (bottom L) looks on during the ladies singles third round match between Venus Williams and Serena Williams of the United States on Day Five of the 2018 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 31, 2018 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City.  (Photo by Chris Trotman/Getty Images for USTA)
Getty Images for USTA
Joe je Sophie ukazao na to da mora pod hitno voljeti sebe...

Par je svoju sreću poželio ozakoniti još jednom, i to pred širim krugom rodbine i prijatelja. Tako su dva mjeseca kasnije organizirali i drugo vjenčanje, na jugu Francuske, u dvorcu iz 18. stoljeća Château de Tourreau u Provansi, kojem za noćenje treba izdvojiti 31 tisuću kuna.

Za svoje tradicionalno vjenčanje Sophie je odabrala i tradicionalnu vjenčanicu princeza kroja.

Kad je slavna glumica upoznala sadašnjeg supruga Joea Jonesa on joj je pomogao da se izvuče iz lošeg mentalnog stanja u kojem je bila. "Rekao mi je: 'Ne mogu biti s tobom dokle god sebe ne zavoliš. Ne mogu podnijeti da više voliš mene nego sebe'. Mislim da mi je ovom rečenicom na neki način spasio život", otvoreno je rekla Sophie, priznajući da su čak i prekinuli na jedan dan, što je oboma jako teško palo.

Čitajte i:

Modno usklađeni supružnici u iščekivanju: Glumica i pjevač privukli pažnju idealnim ljetnim krpicama

Njima se stvarno sve posložilo: Još jedan slavni par čeka prvo dijete!

Ženski vikend: Slavne šogorice kao na reviji, ne zna se koja je zgodnija

Linker
26. travanj 2024 06:41