Profimedia, Face To Face A
Crtica iz stvarnog života

Slavni par se dotjeruje za van, a njihova neodoljiva bebica u pelenama traži zagrljaj

Fotografije koje je na Instagramu objavila poznata plavokosa ljepotica prikazuju kako izgleda spremanje za premijeru kad u domu imaš bebicu koja je tek prohodala. Kad vidite o čemu je riječ, shvatit ćete da je jednogodišnji Jack najveća zvijezda u kući poznatog para.

Poznata britanska manekenka Rosie i njezin zaručnik, akcijski junak Jason Staham rijetko dijele intimne trenutke s javnosti.

Par nema običaj govoriti o svojoj ljubavnoj vezi, a otkako su postali roditelji sinčića Jacka, svim snagama pokušavaju zaštititi privatnost.

Upravo zbog toga fanove su razveselile fotografije koje je 31-godišnja Rosie jučer objavila na Instagramu, a koji prikazuju jedan uobičajen dan u domu poznatih zaručnika.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Prije izlaska iz kuće i odlaska na premijeru filma "The Meg", dotjeranim roditeljima u naručje je pohrlio jednogodišnji Jack u pelenama i tako su nastale najslađe obiteljske fotografije koje je vrijedilo zabilježiti.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Za premijeru novog filma svog dragog, 175 centimetara visoka manekenka odjenula je dugačku crnu haljinu s potpisom Stelle McCartney, koja je istaknula njezinu vitku figuru.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lijepa mama malenog Jacka, uz zavodljivu haljinu zalizala je kosu u elegantnu punđu, a točku na i stavila glomaznim zlatnim naušnicama i upečatljivim narukvicama.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Linker
16. travanj 2024 07:21