Za svaku pohvalu

Slavne mama i kći zajedničko vrijeme provode u zdravoj navici: ‘I ovo je dio obiteljskog druženja‘

Mama i kći Dvornik dijele ljubav prema tjelovježbi, što je Danijela i zabilježila te se pohvalila na društvenim mrežama.

Kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji nešto je čemu svi težimo, a tako je i kod Danijele i Elle Dvornik. S godinama i promjenom interesa može se promijeniti i način na koji provodimo to vrijeme... A dogodilo se to i njima, barem u nekoj mjeri, naime Danijela se pohvalila zajdničkom fotografijom iz teretane, uz duhovitu opasku.

"A štaš'.....i ovo je dio obiteljskog druženja", napisala je Danijela. Brojni komplimenti na račun Elline forme, kao i znakovi ohrabrenja mogu se pročitati u komentarima pod fotografiju.

Danijela je prije nekoliko dana otkrila da putuje u Istru kako bi s kćeri i njenom obitelji provela neko vrijeme. Prvo što je ponosna baka objavila je selfie s unučicama Balie i Lumi. "Pozdrav iz Ljubograda", napisala je Danijela i u oznakama istaknula da ih obožava.

Čitajte i: Ella se pohvalila novom figurom: ‘Vjerovali ili ne, sad moram jesti više nego što sam ikad prije jela‘

Njena kći tijekom prošle godine otvoreno je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila plan za transformaciju tijela. U prvoj fazi je izgubila nešto na težini, da bi nakon brojnih reakcija, objasnila koji joj je plan.

Put trasformacije

"Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača. Puno jača nego što vidite na desnoj slici. Ali desna slika je tek početak. Da izgubila sam guzicu, ali izgubila sam guzicu koju nisam htjela, a tek sad ću napraviti guzicu kakvu želim jer će biti mišić, a ne mast, ali to je takav proces", objasnila je influencerica.

Cijelo iskustvo kroz koje prolazi - novi režim prehrane i tjelovježbe - nazvala iznimno bitnim za sebe, ne zbog izgleda nego zbog pobjeđivanja vlastitog karaktera.

"Po putu moraš izgubiti da bi dobio. I iako sam manja s kilama, ako nastavim ovako raditi, kile će krenuti gore, ali one dobre kile, kile koje i želim. Tako da vjerovali ili ne, sad moram jesti više nego što sam ikad prije jela i vjerujte mi to mi je teže od odlaska na trening. Ali evo dok sam još u procesu, a vjerujte mi bit će ovo dug proces, želim vam reći da se nisam nikad budila sretnija. Iako je ovo samo vanjština i površno, ono što me ujutro motivira je činjenica da nisam još odustala, a rezultate vidim", nastavila je Ella. I sada, nekoliko mjeseci kasnije ona se i dalje drži zadanih ciljeva, a prema onom što se može vidjeti na taj put dovodi i majku.

Linker
24. travanj 2024 17:33