Instagram
nije od trčanja za djecom

Slavna mama se pohvalila izgledom u haljini koju smo na njoj viđali dok je bila trudna

Obožavateljica joge pohvalila se svojom figurom samo dva tjedna nakon rođenja četvrtog djeteta.

Obožavateljica joge pohvalila se svojom figurom samo dva tjedna nakon rođenja četvrtog djeteta.

U istoj čipkastoj, poluprozirnoj haljini je instruktorica joge Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina (60), pokazala kako je izgledala u devetom mjesecu trudnoće i kako je izgledala dva tjedna nakon rođenja sina Romea. Fotografijom do fotografije sa svojim je obožavateljima podijelila trenutak iščekivanja i dolaska četvrtog djeteta te zaključila da je život jednostavno nevjerojatan.

34-godišnja instruktorica joge voli se pohvaliti svojim izgledom na društvenim mrežama, a s obzirom na to da svakodnevno vježba te da joj je to životni poziv – nije ni čudno da već dva tjedna nakon trudnoće nije bilo ni traga trudničkom trbuščiću. Ona je svih devet mjeseci ostala vjerna jogi, baš kao i u prethodne tri trudnoće, a mnogi je čak i preporučuju za lakši porođaj.

Hilaria i Alec osim malenog Romea imaju i trogodišnjeg Rafaela, jednogodišnjeg Leonarda te četverogodišnju Carmen pa instruktorica joge već dobro zna kako pronaći vremena za vježbanje i kako sve prilagoditi djeci. Ubrzo nakon rođenja četvrtog djeteta, Hilaria Baldwin se vratila objavljivanju videa te sa svojim pratiteljima podijelila tajne brzog povratka u formu.

Linker
26. travanj 2024 20:16