Profimedia, AKM-GSI
Ima li smisla

Slavna ljepotica u šoku: 'Kad sam zbog pilula dobila par kila, mogla sam se odmah pozdraviti s poslovima'

Ljepotica visoka 188 centimetara na početku karijere nosila je konfekcijski broj 0, odnosno naših 32/34. Imala je tada svega 15 godina, a s godinama kilažu nije uspjela državati i posao je krenuo nizbrdo...

Karlie Kloss, manekenka koja s 26 godina ima već 11 godina iskustva u svijetu modelinga, iskreno je ispričala kakva su pravila vrijedila kad je kretala u ovaj svijet - mlada, nadobudna i beskrajno mršava. 'U svijet modelinga sam ušla s 15 godina. No, nakon nekoliko godina ogromnog uspjeha svijet mi se počeo okretati naglavačke. Počela sam uzimati kontracepcijske pilule i tijelo mi je postalo ženstvenije, dobila sam bedra i bokove. Ubrzo sam počela gubiti poslove', ispričala je iskreno za američki Vogue i dodala da je dobila svega nekoliko kilograma i počela nositi broj 34/36.

'Više me nisu pozivali na modne revije, dizajneri više nisu htjeli surađivati sa mnom. Činilo mi se da sve propada', rekla je Kloss opisavši kako je u to za nju teško vrijeme bez poslova osvijestila svoju ljubav prema računalnoj znanosti. 'Štoviše, zanimanje za matematiku i znanost došlo mi je nekako prirodnije nego što je to bio slučaj s modnim svijetom. Nekako sam se uvijek identificirala kao djevojka koja je bila dobra s brojkama, a kad se radillo o modi, na početku sam razmišljala u smislu 'Pa ja uopće nisam umjetnički tip'. Zbog modnog posla morala sam naučiti modni govor, ali meni to nije išlo lako', priznala je.

AFP/Cropix

Prije pet godina Kloss se prijavila na dvotjedni program obrazovanja odraslih koji je obećavao osnovno znanje računalnog programiranja. Pokazala se najboljom studenticom, i kasnije je pokrenula neprofitni obrazovni program 'Kode With Klossy' za mlade djevojke koje žele učiti osnove računalnog programiranja te razvila pravi biznis.

'Ima nešto tako snažno u danu provedenom u razredu s tim djevojkama, biti u mogućnosti otvoriti im ta vrata čini me doista ispunjenom', zaključila je Kloss.

Inače, Karlie je buduća šogorica Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika Donalda Trumpa. U vezi je s bratom Ivankina supruga Jareda Kushnera, Joshuom Kushnerom. Zaručili su prije nekoliko mjeseci i čeka se objava o vjenčanju!

Karlie Kloss and Joshua Kushner seen holding hands in Soho,New York City

Pictured: Karlie Kloss,Joshua Kushner
Ref: SPL5000856 020618 NON-EXCLUSIVE
Picture by: Robert O'neil / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
Robert O'neil / SplashNews.com

Linker
24. travanj 2024 15:19