Instagram
ODUŠEVLJENA JE

Slavna holivudska glumica ljetuje na Hvaru: Uživala je u specijalitetima u luksuznom restoranu i obećala da će se vratiti

U nizu poznatih i slavnih koji su ove godine posjetili Hrvatsku našla se i holviduska glumica Charlize Theron koja s obitelji uživa na najsunčanijem otoku.

U nizu poznatih i slavnih koji su ove godine posjetili Hrvatsku našla se i holviduska glumica Charlize Theron koja s obitelji uživa na najsunčanijem otoku.

Glumica Charlize Theron sa svojom je obitelji stigla na Hvar, a da ljetuje na našoj obali potvrdili su na Instagram profilu poznatog restorana u kojem je uživala u večeri s pogledom na more. Restoran Gariful je na svojim službenim stranicama otkrio da je zvijezda uživala u jastogu sa žara te odgovarajućem vinu, a s obitelji se zadržala dva sata. Naglasili su kako je holivuska zvijezda bila susretljiva i oduševljena njihovom ponudom te je obećala da će se vratiti.

- Puno vam hvala, bilo je jako ukusno - zahvalila je Charlize Theron osoblju, što se čuje na snimci koju su objavili na svojem Instagram profilu.

Slavna glumica sakrivala se od znatiželjnih pogleda velikim slamnatim šeširom i sunčanim naočalama, a zbog jednostavne ljetne haljine i cekera nitko ne bi ni pomislio da se radi o popularnoj oskarovki od koje se na večeri nije odvajala njezina posvojena kćerkica August.

Instagram

Osim što je Hvar omiljena destinacija slavnima, i čuveni restoran Gariful neizbježna je točka za svakoga tko ljetuje na Hvaru. Prije samo nekoliko dana iz restorana su se pohvalili kako je još jedan među njihovim gostima bio i glumac Neil Patrick Harris koji je na Jadranu proveo dva tjedna, a u njihovoj ponudi uživali su i monegaški princ Albert II. te slavni dizajner Tommy Hilfiger koji na svojoj jahti još uvijek plovi našim morem.

Linker
26. travanj 2024 11:30