Dax Shepard i Kristen Bell
 DC / Backgrid UK / Profimedia
Sjedni jedan

Slavna glumica pala na najvažnijem ispitu: Kći je njene odgojne metode nemilosrdno ocijenila u eseju

Poznata glumica u karanteni pomaže kćeri oko pohađanja nastave na daljinu, a njezine su se sposobnosti neočekivano našle kao tema eseja, malena učenica nije baš zadovoljna maminim tretmanom.

Vjerojatno postoje mnoga djeca koja sanjaju o ovakvoj prilici, a tako postoje i mnogi roditelji koji se užasavaju onoga što se dogodilo glumici Kristen Bell, koja se našla na oštrom udaru svoje kćeri.

Malena Lincoln pohađa nastavu od kuće, zbog pandemije koronavirusa, a njezina majka Kristen preuzela je ulogu učiteljice svojoj sedmogodišnjakinji.

Lincoln je iskoristila školski zadatak i za svoj prvi esej odlučila ocijeniti svoju majku u ulozi roditelja. O svemu se glumica, zvijezda crtića "Frozen" pojadala na društvenim mrežama.

"Pokušala sam natjerati moju prvašicu da napiše svoj prvi esej o nekom uvjerenju, i bila sam vrlo impresionirana temom koju je odabrala, prezentirala ju je tabelom u kojoj je prikazala svoje mišljenje i dokaza", opisala je Bell uz fotografiju nacrtane tabele.

Sve joj je i nacrtala

"Kako mama reagira na mene", napisala je malena Lincoln u sredinu koju je zatim okružila opisima: "loše reakcije, ne vjeruje u mene, nema strpljenja i strogi glas".

"Touche, mlada damo. Touche", dodala je glumica uz svoju ne baš dobru ocjenu. Glumica je u prijašnjim objavama isto tako, ne baš štedjela svoje dvije djevojčice, opisala je kako izgleda biti zatvoren u kući s brbljavom djecom. "U karanteni s brbljavim djetetom je kao da vam je luda papiga zalijepljena za rame. Ja imam dvije lude papige", pojasnila je Kristen, da ne bi bilo zabune.

Majka dvije djevojčice Lincoln i Delte odgaja ih sa suprugom Daxom Shepardom s kojim je u braku od 2013. Osim što se međusobno i duhovito 'podbadaju' glumci i njihove kćeri na sve načine pokušavaju pomoći i ohrabriti one kojima je to sada najpotrebnije - od izrade personaliziranih zahvala svima koji su na provj crti obrane od korone, do doniranja sredstava za najpotrebnije. Tako je Kristen nedavno objavila da su njezine dvije kćeri razbile svoje "kasice prasice" i novac donirale organizaciji "No kid hungry", koja priprema obroke za siromašnu djecu.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 16:46