AUTOBIOGRAFIJA PRIYANKE CHOPRE

Slavna glumica je zbog izgleda bila zlostavljana: Redatelj joj je sugerirao da poveća grudi i stražnjicu

Indijska glumica, koja je 2000. pobijedila na svjetskom izboru za Miss svijeta, u svojoj autobiografiji ‘Unfinished‘ progovorila je o vršnjačkom nasilju, operacijama nosa zbog kojih su je nazivali ‘Plastic Chopra‘ i neugodnostima s hollywoodskim redateljem.

Priyanka Chopra (38), zvijezda TV serije 'Quantico' i filma 'Spasilačka služba' te supruga pjevača Nicka Jonasa (28), napisala je autobiografiju u kojoj je otkrila dosad nepoznate detalje o svome životu.

Danas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, u oskudnom topiću krasi naslovnicu britanskog izdanja magazina Elle za ožujak, a na početku karijere savjetovali su joj brojne plastične operacije kako bi poboljšala izgled. O jednom takvom neugodnom iskustvu u autobiografiji je napisala:

"Redatelj mi je naredio da ustanem sa stolice i okrenem se oko svoje osi. Nakon što je neko vrijeme zurio u mene, predložio mi je da povećam grudi, popravim čeljust i dodam malo volumena u stražnjicu. Rekao je da poznaje sjajnog liječnika u Los Angelesu kod kojeg bi mogla otići. Napustila sam njegov ured zgrožena. Je li bio u pravu? Zar zaista neću biti uspješna ako ne korigiram vlastito tijelo? Dugo sam se pitala jesam li uopće podobna za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije, u vlastitim očima odjednom sam postala tako malena, beznačajna", napisala je Priyanka.

Čitajte i: Prva fotografija s dejta slavnog para govori sve: 'Od tad si mi donosio samo radost i sreću'

Plastičnim operacijama zaista se podvrgla, ali ne kako bi uspjela u Hollywoodu. Naime, nakon što je 2000. ova lijepa Indijka osvojila titulu Miss svijeta, čitavu je godinu provela na putovanjima, a s jednog od njih vratila se s prehladom. Na pregledu su liječnici ustanovili da se prehlada pretvorila u jaku infekciju sinusa te da u nosnoj šupljini ima polip.

Zbog promijenjenog izgleda izgubila je uloge u dva filma, pa je morala na nove estetske zahvate.

"Osjećala sam se shrvano i beznadno. Svaki put kad bih se pogledala u zrcalo, ugledala bih neznanku. Mislila sam da nikada neću vratiti izgubljeno samopouzdanje, da se nikada neću oporaviti od tog udarca. Moje bolno iskustvo postala je javna stvar i počeli su me nazivati 'Plastičnom Choprom'", napisala je.

image
Supružnici Nick Jonas i Priyanka Chopra.
PROFIMEDIA, ABACA PRESS

Zbog promijenjenog izgleda izgubila je uloge u dva filma, a jedan joj je redatelj, umjesto dogovorene glavne, dao sporednu ulogu. Bilo je potrebno nekoliko estetskih operacija kako bi nos vratila u koliko-toliko prvobitan izgled.

Žrtva vršnjačkog nasilja

Priyanka se u knjizi 'Unfinished' osvrnula i na vršnjačko nasilje – maltretiranje je prvi puta doživjela s 13 godina, kada se preselila u Ameriku. U osnovnoj školi su je vršnjakinje nazivale "brownie", aludirajući na njenu tamnu put, a kada bi prošla pored njih, vikale su kako osjećaju miris curryja.

Čitajte i: Njihovo indijsko vjenčanje: Nakon više dana slavlja, napokon rekli 'uzimam', ali još nije gotovo

"Bila sam umorna od prozivanja, pisanja gnusnih stvari o meni po vratima wc-a, školskim ormarićima i autobusima. Patila sam od nesanice i počela dobivati sve gore ocjene", napisala je glumica, objasnivši kako je nasilje trpjela tri godine prije nego li je roditeljima odlučila reći da se želi vratiti u Indiju.

Na koncu je maturirala na Army Public School u indijskom gradu Bareillyju. Priyanka je diplomirala na Jai Hind Collegeu, a školovala se i na Basant Singh Institutu za znanost u Indiji.

Bezrezervna podrška

Priyanka Chopra već je dvije godine u braku s deset godina mlađim pjevačem Nickom Jonasom. Nick je prelijepu Indijku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze. Iako su često odvojeni (Priyanka trenutno u Londonu završava snimanje filma 'Citadel', a Nick je u Los Angelesu) par pronalazi način da ostane čvrsto povezan.

"Nick mi neprestano ponavlja: 'Uvijek ću biti na tvojoj strani'. To mi je rekao na samom početku naše veze, puno prije vjenčanja. Čak i kad se oko nečega ne slažemo, on je bezrezervno uz mene i to je najljepše u ovom našem partnerstvu, to je ono zbog čega se osjećam tako sigurno. S Nickom nema negativnosti i drame. Možemo satima razgovarati, naša komunikacija nikad ne postane zamorna. Osjećam se vrlo blagoslovljeno", rekla je Chopra.

Čitajte i: Supružnici odlučili: 'Ne žurimo s prinovom, uzeli smo si vremena da najprije uživamo sami'

Osim filmske karijere, ona je posvećena i svojoj humanitarnoj organizaciji 'The Priyanka Chopra Foundation for Health and Education' uz pomoć koje se bori za bolje uvjete i život siromašne djece u rodnoj Indiji.

Linker
18. travanj 2024 11:38