idila

Slavlje u obitelji! Viktorija Rađa nježnom čestitkom još jednom pokazala koliko voli svog supruga

Dino Rađa slavi rođendan, a tim povodom njegova mu je supruga posvetila dirljive riječi na Instagramu. Nježnom objavom podsjetila je sve na njihovu veliku ljubav.

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena, Dino Rađa, slavi 54. rođendan! Njegova supruga Viktorija čestitala mu je dirljivom objavom na društvenim mrežama. Skladna obiteljska idila itekako je vidljiva na Instagramu i Facebooku, brojnim je fotografijama otkrila Viktorija izgleda njezina obiteljska idila. Zadnjom je objavom ponovno pokazala koliko uživa uz svog supruga.

Čitajte i: Viktorija Rađa prisjetila se sretnih vremena kada je blistala na modnim snimanjima: ‘Ne možeš pogriješiti‘

"Sretan ti rođendan ljubavi. Ne znam više kome bi zahvalila što postojiš", napisala je Rađa uz fotografiju na kojoj pozira uz svog supruga. Poznatom sportašu čestitali su brojni slavni prijatelji i prijateljice, a nizale su se i lijepe želje obožavatelja. Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj sceni i ovom je slatkom objavom podsjetio javnost na svoju veliku ljubav.

Supružnici u lijepoj životnoj priči već neko vrijeme uživaju u troetažnom stanu na zagrebačkom Jordanovcu. Odluku o preseljenju iz Splita par je donio zbog poslovnih obaveza. Naime, Dino je na dužnosti predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu. Par će, inače, uskoro podsjetiti čak 20 godina braka.

Linker
18. travanj 2024 07:09