Lito ide...

Slavko isprobao popularan izazov u vježbanju: ‘Kad sam prvi put čuo za to, rezultat je bio poražavajuć‘

Svaki put kad se javi iz teretane, Slavko Sobin objavi nešto edukativno, a pratitelji sa zanimanjem upijaju znanje koje dijeli s njima.

Glumac Slavko Sobin u odličnoj je formi, to i ne krije, ali je odlučio prijateljima i pratiteljima pomoći da i oni krenu tim putem. Stoga sa svojim pratiteljima često dijeli praktične savjete - kako da poboljšaju učinak svog vježbanja. Tako je sada na Instagramu otkrio trik kako vježbanje sklekova dići na jednu novu razinu - objasnivši što je to "Bring Sally up Push up" izazov.

"Jeste ikad probali Bring Sally up Push up challenge? Mislim, ovo nije to, ovo je random video sklekova, nego me podsjetilo - znači pustiš 'Bring Sally up', svaki put kad kaže 'down' ideš dolje, kad kaže 'up' ideš gore, između stojiš tamo di jesi", objasnio je Slavko u čemu se sastoji izazov. Iako video koji je snimio nije bio u ritmu pjesme, kao zvučnu podlogu stavio je baš tu pjesmu o kojoj govori.

Možda se razlog krije u tome što ni sam ne zna kako stoji s izvođenjem vježbe, kako je priznao nije se baš proslavio kad ju je prvi put probao.

Čitajte i: ‘Ajmo u teretane‘: Naši poznati jedva dočekali da im se otvore fitness centri, odmah prionuli na vježbanje

"Nekad davno kad sam čuo prvi put za to, rezultat je bio poražavajuć. Probam ujutro vidjeti kako sad stojim. Ako i vi probate, ajde objavite i tagajte me da vidim. I teža i lakša (koljena na podu) varijanta se prihvaćaju, koju god varijantu inače radite, probajte s tom", izazvao je svoje pratitelje glumac.

Ponovno u teretani

Kada su se sredinom veljače zbog popuštanja epidemioloških mjera ponovno otvorile teretane Slavko je bio jedan od onih koji su među prvima pohitali odraditi trening među spravama i sa stručnim nadzorom. Tada je odlučio i detaljno izvještavati o svemu što će vježbati. Iako je Sobin bio aktivan tijekom zime, šetnje prirodom i vježbe na otvorenom, ipak mu nisu mogle zamijeniti vježbe pod stručnim okom trenera Saše Škare, na profesionalnim spravama.

Čitjate i: Glumčev bijeg u prirodu: Slavko Sobin se uprljao u šumi pa otkrio kada je najsretniji

Zato je Slavko, tog prvog tjedna od otvorenja teretana odlučio bilježiti koje sve vježbe izvodi. Nakon što je završio tu seriju, Slavko se povremeno javi s vijestima iz teretane, a sudeći prema interesu njegovih pratitelja, aktivni glumac ih itekako motivira da porade na vlastitoj kondiciji i formi.

Linker
25. travanj 2024 05:05