Slika i prilika

Slatkiš i pol: Halle Berry napravila iznimku i pokazala lice najvažnijeg muškarca u svom životu

Poznata glumica doista rijetko pokazuje djecu, ali na ovaj poseban dan odlučila je zanemariti to pravilo.

Halle Berry obilježila je poseban dan u svojoj obitelji. Naime, na društvenim mrežama glumica je podijelila rijetku fotografiju svog osmogodišnjeg sina. Maceo pozira prema kameri, a iz njegovog stava vidi se da mu svjetla reflektora nisu novost, kako je to kod mnoge djece iz hollywoodskih zvjezdanih obitelji.

"Ovaj mali frajer danas ima osam godina. Sretan rođendan, grome" napisala je Halle. Osim po stavu, Maceo nevjerojatno liči na svoju majku. Iako mu kapa prekriva oči, ostatak lica, kosa i put otkrivaju da je sin malena kopija svoje poznate mame.

Glumica i redateljica sina je dobila u braku s bivšim suprugom Olivierom Martinezom, dok je stariju kći, 13-godišnju Nahlu, dobila u vezi s Gabrielom Aubryjem.

Iako je poznato da Halle iznimno štiti privatnost svoje obitelji, pogotovo djece, pa stoga rijetko objavljuje njihove fotografije, a još rjeđe pokazuje lica svojih mališana, povremeno ipak otkrije pokoji detalj iz svog privatnog života.

Njeni pratitelji znaju kako ova ovisnica o fitnessu obožava boraviti na plaži, uz vježbanje i šetnje ili obiteljska druženja s partnerom, djecom i njihovim kućnim ljubimcima, psima Jaxom i Room.

Čitajte i: Zgodni kao Halle: Glumica otkrila kako održava formu uz dvoje djece koji su neprestano s njom doma

Kreativno vrijeme s djecom

Prošle je godine u jeku pandemije koronavirusa podijelila video u kojem vježba sa sinom. "Sa svim kaosom koje je donijelo virtualno učenje, za mlađu djecu može biti veliki izazov zadržati energiju i zanimanje. Zato sam danas probala uključiti mog sina Macea u vježbu. Za njega je to bilo zabavno, a meni korisno", objasnila je glumica.

Berry je tada doslovno uzela sina u ruke i 'koristila' ga kao uteg dok je radila čučnjeve, a njemu je to naravno bilo jako zabavno. Glumica je velika zagovornica zdravog života i vježbanja te često s pratiteljima dijeli motivacijske objave, fotografije, savjete i potiče ih da i oni usvoje običaj redovitog vježbanja.

Inače, pet godina nakon rastave od Martineza, početkom ove godine - glumica je otkrila da je pronašla novu ljubav. Za Valentinovo se tako doznalo da je već nekoliko mjeseci u vezi s četiri godine mlađim glazbenikom Van Huntom.

"Ako žarko želiš ljubav, pronaći ćeš svoj par, svoju srodnu dušu, svog čovjeka... čak ako za to treba čekati 54 godine", napisala je.

Linker
18. travanj 2024 09:40