nisu se držali pravila

Škola se boji za druge učenike: Ivanka Trump i Jared Kushner morali povući djecu iz škole

Zgroženi roditelji poslali su pritužbe školi nakon što su Ivanka i Jared bez srama kršili propisane mjere zaštite, koje je škola koju pohađaju njihova djeca naglasila u letku posvećenom borbi protiv Covida-19. S njihove strane nije bilo pogovora jer su njihovo ponašanje svi mogli jasno pratiti na televiziji i u tisku.

Elitna škola u Washingtonu, koju pohađaju troje djece Ivanke Trump i Jareda Kushnera, izrazila je brigu zbog ponašanja slavnih roditelja. Kako bi zaštitili privatnost druge djece, s CNN-a nisu htjeli imenovati školu, no poznata je činjenica da su Ivanka i Jared morali povući svoju djecu radi sigurnosnih mjera.

Naime, čelnici elitne osnovne škole, u čijim klupama sjede unuci Donalda Trumpa, primijetili su da se Ivanka i Jared nisu pridržavali uputa vezanih uz pandemiju, pogotovo za vrijeme nedavnih izbora te su iskazali zabrinutost za njihovu djecu i ostale učenike koje bi oni mogli zaraziti virusom Covid-19.

Ivanka i njezin suprug prekršili su brojna pravila naglašena u letku koji je škola podijelila roditeljima, otkriva jedan roditelj iz škole, a razočaravajuće je što pravila krše otvoreno, bez srama.

image
Ivanka Trump i suprug Jared s djecom Arabellom, Josephom i Theodoreom
DOULIERY OLIVIER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA DOULIERY OLIVIER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Njihovo nemarno ponašanje nije tajna jer smo ih svi gledali na televiziji", izjavio je ogorčeni roditelj.

Nakon brojnih pritužbi, čelnici škole bili su primorani ozbiljno shvatiti situaciju - Ivanka i Jared, koji nisu nosili maske niti se pridržavali razmaka u kontaktu sa zaraženim osobama, povukli su svoju djecu iz klupa, a škola provodi još stroži protokol među djecom, učiteljima i roditeljima.

Arabella, Theodore i Joseph neko će se vrijeme školovati kod kuće.

Linker
25. travanj 2024 01:36