Mnogi oduševljeni

Skidanje do kraja: Domaći glumac priključio se trendu stranih zvijezda i iznenadio obožavatelje

Bogdan je najavio izložbu fotografija sovje prijateljice kojoj je pozirao potpuno gol, time se pridružio ‘trendu‘ koji su odavno prigrlili mladi talijanski glazbenici.

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, Goran Bogdan objavio je fotografiju kakva se ne viđa obično na njegovom Instagram profilu. Riječ je o umjetničkom, crno-bijelom aktu koji je snimila njegova prijateljica. Tim je potezom najavio izložbu fotografija spomenute prijateljice Maje Grbešić.

"Nedelja 26.9. U 18 sati izložba fotografija moje drage prijateljice Maje Grbešić. Udruga 'Zelene i plave' Sesvete, Kelekova 2. Nadam se da se vidimo", napisao je Goran uz fotografiju i prijateljici napravio zasluženu reklamu.

Malo je reći da je ovom objavom oduševio pratitelje i prijatelje, u komentarima su se počeli nizati komplimenti kako modelu tako i fotografkinji. Nije prešutio ni glumac Luka Peroš koji glumi u popularnoj seriji "La casa de papel".

Čitajte i: ‘Ne dam te sestro‘: Goran Bogdan vrlo upečatljivo poručio što misli o zlostavljačima kolegica

"Ko Kate Moss, bogareti", napisao je Peroš i nasmijao mnoge. "Ništa manje vruć", odgovorio mu je Bogdan. Iako je objavom svog akta Goran najavio izložbu svoje prijateljice, to je trend koji muške zvijezde u inozemstvu - čak i susjedstvu - već neko vrijeme slijede.

Provjereni trend

Tako je mladi talijanski pjevač Damiano David, frontmen benda Måneskin, već odavno prigrlio objavljivanje svojih umjetničkih fotografija na kojima nema previše odjeće. Otkako je s bendom pobijedio na Eurosongu pjevač uživa u stečenoj globalnoj slavi.

Ovog puta pozirao je samo s košarkaškom loptom postavljenom na 'strateškom mjestu'. Ni ovoga puta pozitivnih komentara ispod njegove nove fotografije nije nedostajalo. U opisu je napisao 'Ball is life' ('Lopta je život').

Čitajte i: Fatalni Damiano David i Måneskin redefiniraju i modni svijet: Zaštitna su lica nove Guccijeve kampanje

U svojim ekshibicijama prate ga i ostali članovi benda, a mladi Talijani svojim glam-rock imidžem oduševljavaju obožavatelje diljem Europe i svijeta.

Linker
16. travanj 2024 14:00