slavlje za pamćenje

Sjajan vikend za malog frajera: Uz rođendan Bloom proslavio još jedan važan događaj

Prošla subota za malenoga Blooma, sina Maje Šuput i Nenada Tatarinova, protekla je u velikom slavlju i to ne samo zbog njegovog rođendana, već i zbog primanja sakramenta Svetog krštenja.

Ožujak je poseban mjesec za obitelj Tatarinov jer je tad rođen maleni Bloom, jedna od najslađih beba u hrvatskom javnom prostoru, sin pjevačice Maje Šuput i njezina supruga Nenada Tatarinova. Iako je Maja tijekom vikenda na svom Instagramu otkrila da je Bloom imao veliku rođendansku proslavu u jednom zagrebačkom restoranu, prošli vikend bio je u znaku još jednog važnog događaja.

Bloom je u subotu 19. ožujka, na Dan očeva i prije rođendanskog partyja, primio sakrament Svetog krštenja u Crkvi svetog Kvirina na Pantovčaku. Dok ga je svećenik krstio svetom vodom, maleni je bio izuzetno miran i nasmijan, baš kao i njegovi roditelji te kuma Katarina Kolar. Mama i tata su ga za tu važnu prigodu odjenuli vrlo elegantno - u bijelu košulju, plavi kompletić i mokasine. A posebno je šarmantan bio u baloneru u boji devine dlake.

Čitajte i:​ Jedinac Maje Šuput i Nenada Tatarinova imao prvi rođendanski party: ‘Sorry, ali Bloom je najzgodniji‘

Nakon krštenja slavlje se nastavilo u specijalno uređenom restoranu koji je bio prepun balona i medvjedića, a roditelji su svom mezimcu čak osigurali i ljuljačku (koja je, ako ste pratili Storyje Maje Šuput, u žaru slavlja, pala zajedno s instalacijom balona).

Maja i Nenad za veliki dan u životu njihovog sina sredili su se od glave do pete - Maja je nosila ružičasti komplet od tvida s voluminoznim rukavima, a Nenad smeđe odijelo i tamnoplave mokasine.

"Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek! Nek ti je najsretniji prvi ročkas srećice!", napisala je Maja na Bloomov rođendan 17. ožujka uz fotografiju malenoga u minijaturnom kućnom ogrtaču i kadici koje je dobio na poklon.

image

Bloom je svoj prvi rođendan proslavio baš poput princa.

PRIVATNI ALBUM
Linker
18. travanj 2024 14:05