Zima u metropoli

Sivo šarenilo: Seve je pokazala kako se utopliti i biti šik, a njezin kombinezon želimo svi

Glazbenica je oduševila svojom najnovijom odjevnom kombinacijom u kojoj je uparila sivu, smeđu i boju vina.

Da Severina zna unijeti vedrinu i u zimsko sivilo pokazala je svojom posljednjom odjevnom kombinacijom.

"Zagreb i ja; 100 nijansi sive", kratko je prokomentirala pjevačica uz svoju fotografiju snimljenu u centru Zagreba. Poziravši uz božićnu jelku svojom odjevnom kombinacijom odlično je utjelovila zimsku eleganciju. Uparila je sivu, smeđu i boju vina.

Zimski kombinezon Burberryjevog uzorka, sastavljen je od dva dijela. Elegantnih hlača, strogog kroja i razigranog prsluka s tregerima te neodoljivih detalja s ukrasnim gumbima.

Ispod njega Severina Kojić je odjenula jednostavnu sivu dolčevitu, u istoj nijansi kao i Max Marin kaput kojim se zaogrnula. Točku na ‘i‘ dale su lakirane cipele na visoku petu u boji vina.

Kombinacija za posebnu prigodu

Za svoj stajling dobila je same pohvale pratitelja, a neke je posebno oduševila i izborom sunčanih naočala koje su cijelu kombinaciju još više razigrale.

Kombinezon, bez kaputa, pokazala je na predstavljenu dječje knjige Brune Kovačevića "365 sportskih dana", koja je pjevačicu oduševila. Posvetila joj je nekoliko objava, nadahnuta onime što je pročitala u njoj.

image
Severina je zimski kombinezon obukla na predstavljanje knjige za djecu ‘365 sportskih dana‘, autora Brune Kovačevića.
RONALD GORSIC/CROPIX

"Knjiga o najboljim sportašima svijeta, autora Brune Kovačevića. Bajke o stvarnim junacima poput Maradone, Luke Modrića, Janice i Ivice Kostelić, svakako su odlična preporuka za božićni dar našoj djeci, ali i nama. Oni će otkriti tko je Nadia Comaneci i Muhamed Ali, a mi ćemo se prisjetiti koliku smo sreću imali što smo uživo mogli gledati njihove pobjede na TV-u i biti njihovi suvremenici. Uživajte u ‘365 sportskih priča‘ o legendama", poručila je Severina.

Severina se prisjetila naše istinske kraljice: ‘Zbog nje i ovog prizora smo plakali‘

A priča koju je najviše istaknula kao onu na koju je plakala - je Janica Kostelić bez štapa, kada je naša Snježna kraljica odvozila slalom na Sljemenu bez desne rukavice i skijaškog štapa.

Linker
25. travanj 2024 18:23