Profimedia, AKM-GSI
Tek su mu dvije godine

Sinčić slavnog para čak i u šetnji gleda crtiće na tabletu

Akcija na ekranu bila je jedina koju je dvogodišnji Silas doživio u šetnji New Yorkom, dok su njegovi roditelji, glumica Jessica Biel i glazbenik Justin Timberlake, bezbrižno gurali kolica.

Baš poput svakog drugog bračnog para, Justin Timberlake (36) i Jessica Biel (35) odlučili su vikend provesti uživajući u lijepom vremenu. Jednostavne odjevne kombinacije nisu niti dale naslutiti da se radi o jednom od najpoznatijih holivudskih parova – američka glumica je prošetala u običnoj bijeloj majici, kratkim traper hlačicama i bijelim tenisicama, dok je glazbenik odabrao kratke hlače, crnu majicu i bijele tenisice, ali se i sakrio ispod bejzbolske kape.

Profimedia, AKM-GSI
Jessica Biel i Justin Timberlake sa sinom, New York City, kolovoz 2017

Ovog puta je Justin bio zadužen za guranje kolica, a umjesto dadilje, koja je često s njima kada povedu dvogodišnjeg Silasa sa sobom, tu je bio iPad. Njihov sin jedinac nije se obazirao na događanja oko sebe, već je bio duboko zadubljen u svoj tablet koji nije ispuštao iz ruku.

Profimedia, AKM-GSI

Za to vrijeme njegovi su roditelji mogli uhvatiti malo vremena za sebe s obzirom na to da su većinom razdvojeni. Justin trenutačno snima film "Wonder Wheel" Woodyja Allena, dok Jessica igra glavnu ulogu u dramskom serijalu "The Sinner" za koju je dobila samo pohvale.

Linker
16. travanj 2024 12:43