Goran Višnjic
 Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
ON JE NJUŠKAO!

Sin Gorana Višnjića frapirao oca fotografijom koju je pronašao u garaži

Goran Višnjić, jedan je od rijetkih naših glumaca koji je ostvario i holivudsku karijeru, prisjetio se svojih mlađih dana i to zahvaljujući sinu koji je kopao po starim kutijama. Radi se o crno bijeloj fotografiji koja je totalno oduševila fanove.

'Ovakva ljepota rađa se samo u Hrvatskoj', bio je jedan od komentara na crno-bijelu fotografiju, koju je na Instagramu objavio glumac Goran Višnjić (47). Sliku je pronašao njegov sin kopajući po starim slikama u garaži, a nakon objave fanovi nisu prestajali komplimentirati slavnom glumcu.

Goran Višnjić je od malih nogu bio zaljubljen u glumu te je kao dijete nastupao u brojnim kazališnim grupama, a kasnije nakon što je zasjao na domaćem filmu, televiziji i kazalištu sa suprugom se preselio u Ameriku. Govorio je i o izazovima odgajanja klinaca u obećanoj zemlji, a onda je ''pukla'' vijest da je s Amerikom gotovo.

Za Gloriju je svojedobno priznao kako se seli u Englesku kako bi bio što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i kćerkici Lani. Klincima, priznaje, u Americi silno nedostaju njihovi bake i djedovi, a čak tri godine nisu kao obitelj boravili u Hrvatskoj.

Irvine, CA - Goran Visnjic at the opening night of Cavalia's Odysseo.
        February 6, 2016, Image: 273417687, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: STMX / Backgrid USA / Profimedia
STMX / Backgrid USA / Profimedia
Goran Višnjić sa suprugom Evom i djecom.

Kuću su pronašli u Cornwallu, a uvjet im je bio da ima veliku okućnicu jer sa sobom vode kućne ljubimce, a žele i posaditi smokvu i murvu koja je sinu Vigu jedna od najdražih voćki.

Ispričao je tada i kako su se njihov sin Vigo i kći Lana izliječili nakon što su postali vegani te koliko im je prehrana važna za održavanje zdravlja obitelji.

'Volimo naglasiti da smo se na primjeru naše djece uvjerili koliko je prehrana važna za zdravlje. Vigo je, primjerice, imao ekceme na koži, koje nitko nije znao izliječiti. Kad smo mu, isključivo iz humanih razloga, iz prehrane izbacili mliječne proizvode, sve mu se povuklo u roku od nekoliko dana. Lana je svojedobno bila teško bolesna, imala je autoimunu bolest i razni specijalisti su joj prognozirali presađivanje jetre. I ona je prešla na vegansku prehranu i nakon nekoliko mjeseci, te uz uzimanje određenih vitamina, stanje joj se popravilo. Njezina je krvna slika danas savršena', govori Višnjić.

Čitajte i:

Goran Višnjić na zasluženom odmoru: Kupio dron i sa sinovima hara Amerikom

Dobar provod u Hrvatskoj: Goran Višnjić uživao sa starim prijateljima, ali i upoznao neke nove

Baš nitko nije vjerovao da će drama Gorana Višnjića i kćeri koju ima s Mirelom Rupić imati ovakav kraj

Kako li su samo porasli mališani Eve i Gorana Višnjića!

Sinovi Gorana i Eve Višnjić u izlasku s roditeljima u jednakim odijelima

Tremu nije mogao sakriti: Goran Višnjić poletio s Krilima Oluje do Šibenika

EKSKLUZIVNO Goran Višnjić odlazi iz Amerike i s obitelji okreće novu stranicu u životu

Linker
20. travanj 2024 00:23