Obiteljska idila

Sin Andreja Kramarića prvi put na stadionu: Tatin ponos nije ni znao da je gledao povijesni trenutak

Fotografije oca i sina sve govore - sreći u obitelji Kramarić nema kraja nakon još jednog tatinog gola koji je ‘pao‘ pred očima njegovog nasljednika.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Hoffenheima Andrej Kramarić (30) ovog je vikenda imao više razloga za slavlje. Osim što je u svom 206. nastupu zabio stoti gol u porazu od Borussije Dortmund, sve je to s tribina stadiona u Sinsheimu pratio njegov petomjesečni sinčić Viktor kojega je u naručju držala Andrejeva supruga Mia. Nakon utakmice zajedno su pozirali, a šarmantni nogometaš nije krio sreću što je maleni Viktor prvi put na stadion došao baš kada je tata zabio stoti gol.

"Volio bih zahvaliti mojoj obitelji, klubu i suigračima. Sin mi je danas prvi put bio na stadionu i zadovoljan sam što sam mogao zabiti pred njim", rekao je. Od sreće ga je uzeo u naručje i podigao visoko u zrak, a ponosna majka sve je snimila nakon čega su fotografije objavili na Instagramu.

Andrej Kramarić trenutačno je jedan od naših najpopularnijih nogometaša, a poznato je da su oni tvrd orah kad je riječ o otkrivanju privatnog života.

No, on je ekipu Glorije prije godinu i pol svesrdno ugostio u domu u Heidelbergu gdje mu se pridružila i Mia nakon završenog studija veterine i nekoliko godina veze na daljinu.

Čitajte i: Pogledajte fotografije s vjenčanja Andreja Kramarića i njegove Mije! O ovoj vjenčanici će se još dugo pričati!

"U Njemačkoj nam je stvarno lijepo. Heidelberg je puno manji od Zagreba, ima oko 150 tisuća stanovnika, ali zabave nam ne nedostaje. A grad je čaroban. Okružen je gustim šumama pa puno vremena provodimo u prirodi ili šećemo uz rijeku Neckar. No najvažnije nam je da je Zagreb relativno blizu", ispričala je Mia.

image

Sreća nakon 100. gola

DANIEL ROLAND/AFP/PROFIMEDIA DANIEL ROLAND/AFP/PROFIMEDIA

Par je u vezi od 2017., a da će postati roditelji, Andrej i Mia otkrili su krajem ožujka, svega nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u zagrebačkog Gradskoj vijećnici. Andrej je bio vrlo markantan u smokingu, a mladenka je sve očarala iznimno kratkom vjenčanicom dubokog dekoltea koja pristaje samo manekenskoj figuri. Unatoč idili koju žive u Njemačkoj, za rođenje svog prvog djeteta par je ipak odabrao Hrvatsku. Mia je prošloga kolovoza u Zagrebu rodila sina, a porodu je nazočio ponosni tata. Svega dan nakon što je njegova supruga rodila, Andrej je otputovao u Njemačku, gdje je s Hoffenheimom imao utakmicu protiv Borussije.

"Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška, u nju sam se zaljubio na prvi pogled”, rekao je nogometaš za Gloriju.

Čitajte i: Dosta je bilo veze na daljinu: Andrej Kramarić i njegova Mia odlučili su se za novi korak...

Linker
16. travanj 2024 12:46