Pogled unatrag

Simpatični vremeplov Karmele Vukov Colić: ‘Da sam direktorica HRT-a, ovo bih i danas napravila‘

Voditeljica koja je prije tri godine dala otkaz na državnoj televiziji i time si spasila zdravlje, prisjetila se ranijih godina karijere kroz poseban isječak iz starih novina.

Jedna od omiljenih voditeljica mnogih generacija - Karmela Vukov Colić, na Instagramu je podijelila isječak iz novina od prije mnogo godina, u kojem je otkrila neke svoje životne preferencije. Tako smo mogli saznati da Karmela od sporta najviše voli plivanje, da je luda za špagetima, omiljena joj je glumica Ava Gardner, a najviše voli slušati glazbu Olivera Dragojevića.

"Mladost-ludost, rekli bismo... Danas su mi dragi ljudi poslali ovaj prastari isječak. Svašta sam tu nadrobila, ali ono u rubrici direktorovanja HRT-om, potpisujem i danas!", ponosno je napisala Karmela.

Iz ovog simpatičnog vremeplova saznali smo i da Karmela preferira visoke, tamne, šarmantne i jake muškarce, da se prvi put na televiziji pojavila 1987. u "Zagrebačkoj panorami" te da bi svima povećala plaće ako bi došla na mjesto direktorice HRT-a.

Odlazak s HRT-a

Karmela je na državnoj televiziji provela čak 30 godina, no 2018. odlučila je dati otkaz i otisnuti se u privatne vode. Tu odluku gotovo nikada nije lako donijeti, no naša gošća kaže, da je znala da je ovako dobro "van sustava" da bi to napravila i ranije.

Čitajte i: Karmela Vukov-Colić: 'Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost'

Ta odluka utjecala je i na njezino zdravlje - tegobe vezane za štitnjaču su se povukle same od sebe, a stres je ostavila daleko iza sebe.

image
Karmela na Laudato TV vodi emisiju "Recepti svete Hildegarde".
LAUDATO TV

"Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost", rekla je voditeljica u intervjuu za Gloria.hr.

Čitajte i: ‘Odluku o odlasku ni sekunde nisam požalila, zdravstveno sam sve riješila! Nedavno sam preživjela i koronu‘

Uz to što uređuje i vodi emisiju na Studentskom radiju UNIOS u društvu osnivača udruge Fajter, vodi emisiju "Recepti svete Hildegarde" na Laudato TV, ima i svoj blog o putovanju i kuhanju pod nazivom “Ciao Karmela”, koji je započela dok je još radila na HRT-u. Karmela je izdala i kuharicu "Kuharica života", a na panelu "Gloria Talks" ispričala nam je kakva jela prevladavaju u njezinom luksuzno opremljenom izdanju.

Linker
18. travanj 2024 05:57