ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA

Simona Mijoković potpuno se otvorila o životu prije vjere: ‘Bila sam i gora nego što se pisalo, tjelesno sam služila svijetu‘

Nekada su punili medijske naslovnice, a Ante Gotovac i Simona Mijoković danas žive potpuno različitim načinima života. Za preobraćenje i okretanje vjeri, Simona je najviše zahvalna upravo Anti.

Nekada jedan od najskandaloznijih parova koji je punio naslovnice turbulentnim načinom života, danas živi potpuno različite načine života. Dok Simona nekada Gotovac, danas Mijoković posljednjih desetak godina provodi u obiteljskoj idili u austrijskom Linzu sa suprugom Stanislavom i četvero djece, njezin bivši partner Ante unatoč malim promjenama, drži se istog životnog puta.

Iako je nekoć punila medijske naslovnice, o Simoni danas rijetko čujemo, a ovoga je puta za InMagazin Nove TV još jednom odlučila progovoriti o velikoj životnoj promjeni koja joj se dogodila kada ju je Ante odveo kod patera Zvjezdana Linića, gdje je počelo njeno preobraćenje. Na tome mu je, kaže, izrazito zahvalna.

"Ante me je doveo na Tabor i moje malo srce uvijek će mu biti zahvalno na tome i uvijek molim za Antu, u kontaktu smo. Ante će uvijek biti u mom srcu i mojoj molitvi i zahvali jer upravo kroz njega Otac nebeski djelovao je da dođem na Tabor, da me spasi Bog moj, da me ozdravi, da me oslobodi i daruje mi predivnog muža, dječicu i da se danas zaista trudim biti brižna majka, a prije svega vrsna žena. Vrsna žena koja ima stav Božji, koja ljubi Boga iznad svega, a bližnjega kao samoga sebe. I da oprašta do kraja uvijek", rekla je Simona.

Život na ponoru zla

"Tjelesno sam služila svijetu, tijelu, đavlu, služila sam grijesima ovog svijeta, živjela sam na dnu grijeha, ponoru zla i grijeha, ali moje je srce uvijek vapilo, uvijek sam željela novi život, tražila sam ga uvijek i u muškarcima i u društvu, izlascima, u svemu sam tražila taj novi život, nekoga tko će me spasiti. Želim nekog tko će me spasiti, a to je mogao biti samo naš Otac koji je poslao svojeg sina da me spasi", opisala je tadašnji način života Simona koja je vrlo rano upala u pakao prostitucije i droge. Dugo se borila sama sa sobom, a sada je došla do razine da ju ne opterećuje što drugi misle ili govore o njoj.

Čitajte i: Simona se oglasila i tek sada otkrila da ima sestru! ‘Voli putovati i trenutačno živi u Londonu‘

image
Simona i Ante vjenčali su se 2005. godine.
JURE MISKOVIC/CROPIX

"Borila sam se, dugo sam se borila, bilo je tu napada ljudi i okoline. Ne dotiče me ništa što će netko reći za mene, što sam bila i što sam radila, jer moje srce samo o tome svjedoči. Kada su jednom napali svetog Augustina govoreći mu da je bio bludnik, on im je rekao: 'Istina je, bio sam to sve i bio sam još gori!' Tako i ja za sebe kažem: 'Bila sam sve to što pišete po portalima, svuda, ali bila sam još i gora!' Ali zamislite tu Božju veličinu, ljubav i dobrotu, koja je rekla: 'Simona, opraštam ti, idi i ne griješi više!' I to je moje malo srce zaista shvatilo, Otac nebeski mi je oprostio", zaključila je.

Trenutno živi život kakvog je sanjala - s mužem i djecom koju odgajam uči o vjeri i s kojima kroz život korača polako i strpljivo iz dana u dan, ispričala je za InMagazin.

Nakon tolike životne prekretnice, Simona se veseli svakoj novoj stranici, a trenutno sanja o tome da postane vizažistica, no ne bi joj smetalo ni da ponovno ostane trudna.

"Želja mi je da opet idem raditi kao make-up artist u Austriji. To mi je želja, šminkanje je moj hobi, volim šminkati. Ja sam kao slikar, volim ukrašavati lica, ali puštam Božjoj providnosti sve. Moj muž i ja otvoreni smo životu, ja imam 37 godina, mlada sam još. Ako je očeva volja za još djecom, mi smo otvoreni uvijek tome", ispričala je.

image
TEA CIMAS/CROPIX

Ante nastavlja po starom

Ante, s druge strane, nastavlja istim životnim putem kakvog je nekoć živio sa Simonom s kojom ima kći Gabriellu. Njemu i sama pomisao na brak stvara stres jer smatra da je dovoljno samostalan te da mu žene trebaju isključivo za fizičke potrebe. Redovno mijenjanje partnerica Anti je svakodnevica, no poduzetnik koji se okrenuo vježbanju i teretani, sretan je zbog Simoninog preobraćenja.

"Stalno smo u kontaktu. Mi ne damo jedno na drugog. Dobar sam i s njenim mužem, a oni odu kod moje mame na ručak kad su u Zagrebu. To je jako važno zbog Gabice", rekao je Ante jednom za Dalmacija danas.

Podsjećamo, par koji su nekada bili i reality zvijezde, vjenčali su se 16. srpnja 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a turbulentan brak čije je detalje svakodnevno pratila javnost, potrajao je šest godina.

Simonu tada manekenku, hrvatska javnost je upoznala kao suprugu kontroverznog poduzetnika Ante, s kojim je snimala show "Gotovčevi", a za vrijeme njihovog braka, borila se s bulimijom i raznim ovisnostima.

Linker
16. ožujak 2024 08:27