Dobri geni

Shakira sa obitelji slavi unatoč svemu što ju je snašlo: ‘Pokrenuli ste moje korake i osvijetlili mi put‘

Latino zvijezda pokazala je obiteljsku sliku kojom je obilježila veliki, okrugli rođendan svog oca, koji unatoč činjenici da je napunio 90 godina izgleda vitalno.

Megapopularna kolumbijska pjevačica Shakira poznata je po svom vatrenom temperamentu, nepresušnoj energiji i mladolikosti, a sada je otkrila i zahvaljujući kome je takva. Na svom je Instagramu uputila dirljivu čestitku svom ocu povodom njegova 90. rođendana. Ova 44-godišnja pjevačica već godinama živi u Španjolskoj, gdje sa suprugom nogometašem Gerardom Piquéom odgaja dva njihova sina - Sashu i Milana.

Shakirin otac William Mebarak Chadid libanonskog je porijekla, što je vidljivo i u izboru imena njegove mezimice - Shakira na arapskom znači 'zahvalna'. Uz zajedničku fotografiju s roditeljima - ocem slavljenikom i majkom Nadiom, Shakira je ocu posvetila pravu malu pjesmicu.

"Slatki tata,

Pokrenuli ste moje korake i osvijetlili mi put. Pokazali ste mi da je život otvoren i dubok poput mora, pa ste mom dali smisao preplavivši ga svojom radošću.

Ti si moja inspiracija, moj najbolji prijatelj.

Sretno ti 90 godina! Volim te cijelim svojim bićem. Tvoja Shakira", napisala je latino diva.

Vječno optimistična

Uvijek optimistična Shakira živi kao da se broj godina koji ima nje ne tiče, tako je nedavno učila voziti skateboard, odijeva se ležerno i nesputano, a opet s ukusom, te iako u životu doživljava neke teške trenutke ne dopušta da joj to preuzme svakodnevicu.

Čitajte i: Pjevačici prijeti zatvor! Shakira optužena zbog utaje poreza od oko 15 milijuna kuna

Tako se ovog ljeta saznalo da bi moglo bi joj se moglo suditi zbog porezne prevare, naime Državno odvjetništvo u Barceloni optužilo je pjevačicu za utaju poreza u iznosu od 14,5 milijuna kuna u Španjolskoj u razdoblju od 2012. do 2014.

Shakira pak odbacuje krivnju, a ne dođe li do izvansudske nagodbe, mogla bi završiti na optuženičkoj klupi, ali i u zatvoru. Do cijelog spora došlo je zbog pitanja gdje je pjevačica u razdoblju od te dvije godine bila dužna platiti porez.

Linker
19. travanj 2024 18:49